1. januar

By Malene Birger vs. ASOS

By Malene Birger vs. ASOS

Jeg har i et stykke tid savlet over de smukke Niharika-toppe fra By Malene Birger. Den voldsomme pris på hele 1500 kr for en singlet har dog afholdt mig (havde det været 600-700 kr, så havde jeg nok hoppet på). Men så opdagede jeg for et par dage siden toppene til højre, som er fra ASOS. Og prisen? De er netop på udsalg til henholdsvis £8.50 pund (ca. 80 kr) for den sorte og £12 (ca. 100 kr) for den nude. Godt nok er dem fra By Malene Birger silke og jeg vil heller ikke benægte at kvaliteten nok også er den del bedre, men lige her er jeg bare ikke vild nok efter de dyre til at jeg vil betale forskellen (det er der tilgengæld andre gange hvor jeg gerne vil!).

Hvis den nude fra ASOS ikke var udsolgt i min størrelse, så havde jeg allerede klikket den hjem. Men napper nok den sorte istedet (og holder øje med om den nude kommer igen).

I kan finde toppene lige HER

Er I til de dyre eller de billige?

Affiliatelinks

bloglovin

13 kommentarer

 • Mille

  Jeg ville gå efter silke, hader polyester, det er som at være pakket ind i en plasticpose 😀
  Hvis bare det var viskose, havde jeg gået efter den billige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, så forstår jeg det godt – jeg har dog og har aldrig haft problemer med polyester.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsie

  Jeg bestilte selv den sorte hjem fra asos! Synes dog at den var meget lille i störrelsen 🙁 kunne slet ikke passe min og den var en UK8, som jeg plejer at bruge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Samsøe Samsøe har lavet en næsten tro kopi af Malene Birger udgaven til 600 kr – også i silke 🙂 http://www.butikklud.dk/vis?/R%C3%A5,%20flot%20top%20fra%20Sams%C3%B8e%20Sams%C3%B8e/12749/eku/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De billige HELT KLART 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da nogle fantastiske toppe. Jeg må nok også hoppe på den billige udgave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig de billige – det andet er bare åndssvagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg ville ALDRIG give 1.500 for en chemise – heller ikke 600. Men lige i tilfældet her, ville jeg slet ikke købe den. Jeg ville ikke bryde mig om ikke at have bh på til sådan en fætter, og med bh tror jeg ikke helt hitter til den udskæring. Nah, I’ll pass.

  I øvrigt har jeg heller ingen problemer med polyester – jeg kan til gengæld ikke udstå silke, som altid krøller eller bliver elektrisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Tak for tippet, gode tips du kommer med, først bukser og nu de her toppe:-) Hvordan vil du bruge den? Modellen har ingen bh, det er pænt, men der er jeg klart til bh…men ser det mon pænt ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Det var da en forskel, der er til at tage og føle på! Jeg synes dog bare det er ærgerligt, at den gennemsigtige udskæring på Asos’ udgave går væsentligt længere ned, end den gør på Malene Birgers – der står jeg altså af! Glæder mig dog til at se den på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok fine de toppe der! Ville nok vælge dem fra asos, udelukkende på baggrund af prisen, men ellers synes jeg tit at ét godt køb er bedre end mange knap så gode køb 😉
  Ellers virkelig fin blog du har – og elsker dit outfit med sølv nederdelen! 🙂

  http://www.clarasmor.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. januar