Tirsdagsønske #25

Bye Aruba

Bye Aruba

Bye Aruba

Så sidder vi og venter på at blive kørt ud til lufthavnen. Det har været en skøn ferie – på alle måder hvad vi havde brug for som lille familie og som kærester. Rart at få alt (og alle) lidt på afstand, og bare kunne nyde os.
Jeg glæder mig dog til at komme hjem til vores ting, sneen, hygge foran brændeovnen og vores gode venner, som jeg har savnet flere gange hernede. Og så glæder jeg mig ustyrligt til at starte på TV2 Fyn på mandag! Det bliver fedt! Men først står den lige på 10 timers flyvetur og derefter nok lidt jetlag. Men det tager vi som det kommer.

Der kommer mere Aruba; hotel, mad, strand og oplevelser samt flere outfits, når vi er hjemme. Glæder mig til at dele det hele med jer! Og tak fordi I har fulgt så aktivt med – både her og på insta. Jeg har nydt at logge ind og læse jeres kommentarer.

Next stop: Odense <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #25