Bye Aruba

Hjemme (og helt flad)

Hjemme (og helt flad)

Så er vi hjemme igen og lige nu sidder jeg og blogger lidt til jer – imens Bub (det hedder hun nogle gange… også Bubbi (især hos hendes moster 😉 ) og Tim tager sig en lang lur foran pejsen. Turen hjem føltes lang, fordi den foregik om natten. B ville ikke rigtig sove, og den der holdte hende imens (hvilket mest var mig) kunne ikke sove (jeg taber hende, hvis jeg selv sover + jeg er dårlig til at sove siddende). Så jeg nåede at sove 0 timer. Awesome. Så lige 1,5 times togtur til Odense og så ankomme til et stivfrossent hus (vi troede, at vi havde været såååå smarte fordi vi havde slukket for varmen og derved sparet penge imens. But big mistake – gør jeg ikke igen, når vi rejser om vinteren). Jeg fik en lur på 2 timer foran brændeovnen og derefter røg vi ud for at handle de mest basale nødvendigheder. Og så tilbage og putte under dyner og tæpper igen. Og her planlægger jeg at blive indtil jetlag er skredet. Synes B sover skræmmende længe lige nu… håber ikke hun vågner kl. 22 og synes at nu er det “morgen”.

Som I kan høre, så er jeg HELT flad. Der er intet tilbage lige nu. Jeg skal sove og derefter skal I nok få en masse mere Aruba! Billedet her tog Tim for et par dage siden, da B og jeg sad og nød de sidste aftenstråler som kunne nå poolen.

Ps. Godt nok er det koldt, men nej hvor er sneen smuk! Så smukt syn at komme hjem til!

bloglovin

6 kommentarer

 • Kristine G.

  Jeg bliver nødt til at sige, at jeg næsten har lyst til at tage det her billede som baggrund på min computer. Billedet her siger SÅ meget! Rolighed, lykke og afslappethed (er det overhovedet et ord?) lyser ud af dig 🙂
  Velkommen hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak K, hvor er det en dejlig kommentar at få 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser jo helt fantastisk ud på det billede! Hold op hvor er det godt!! Det er sådan en lidt mere ferie-agtig udgave af din header 🙂 Håber I får vendt døgnrytmen og kommer godt over jetlag! Den kan godt nok være en bitch =/ Tør slet ikke tænke på hvordan det på være med barn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh tak hvor er du sød! Det er også lidt en bitch med barn. Er virkelig spændt på hvornår hun står op i morgen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at I har haft en helt igennem fantastisk ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye Aruba