Tirsdagsønske #24

Label.m tørshampoo

Label.m tørshampoo

Jeg har før fortalt jer, hvor jeg (og mit hår) er for mærket Label.m. Der er stadig ingen produkter der gør mit hår så glad, lækkert og nemt at arbejde med som deres honey & oat shampoo og conditioner. Det underlige er dog, at jeg faktisk nærmest ikke har prøvet andre ting fra mærket end shampoo og conditioner – indtil nu!

Sidste gang jeg var ved min egen frisør købte jeg nemlig deres tørshampoo med hjem, og den har jeg nu testet i et par uger. Jeg er virkelig fan! Uden tvivl den bedste tørshampoo jeg har prøvet. Den redder én et par extra dage uden hårvask, nem at dosere, ses slet ikke og så dufter den mildt. Mange af de andre tørshampoo’s jeg har prøvet har virkelig lugtet meget af sæbe – for meget. Og flere af dem har man også kunne se tydeligt i håret i form af hvidt “pulver”. Men den her er lige i øjet! Den er uden tvivl nu en fast del af min samling af faste produkter som jeg bruger.

Den kan fås lige HER til 150 kr
(og honey&oat shampoo og conditioner fås HER og HER)

Det næste fra Label.m som jeg skal have teste må være en af deres hårkure. Jeg overvejer om det skulle være denne.

Desuden kan I se eller gense denne videoblog HER, hvis I vil se mine anbefalinger på gode hårprodukter jeg selv bruger.

Affiliatelinks

bloglovin

6 kommentarer

 • Jeg er altid på jagt efter en bedre tørshampoo, så det kunne være jeg skulle forsøge mig med denne her næste gang. Er helt vild med Kloranes fra Apoteket, men når nu du skriver så godt om denne, sååeeh 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det her er virkelig den bedste jeg har prøvet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Det må jeg prøve!

  Har købt en i Matas , hvor det var en af deres stribede produkter , hvor der åbenbart er noget mørkt farve i – den er sku mærkelig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det lyder sjovt! Men måske meget smart hvis man er mørkhåret?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha

   Matas laver både en almindelig tørshampoo og en til mørkt hår 😉
   Den almindelige er virkelig god og koster det halve af Label.m og med mit forbrug bliver det til De stribede.

   Jeg bruger Label.m thickening cream og smoothing cream.
   Begge kan virkelig anbefales 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har prøvet den fra Matas, og den er okay, men på ingen måder bare halvt så god som den her – men det er bare min oplevelse af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #24