Postkort fra Aruba #1

New in: Miss Neason

New in: Miss Neason

I efteråret forkælede jeg mig selv og købte denne smukke halskæde fra Line&Jo. Desværre var den i restordre, men jeg havde ikke noget imod at vente og derfor modtog jeg den først lige før jul. Faktisk d. 23. december, så det var nærmest som at få en extra julegave – fra mig selv, haha!
Jeg har virkelig manglet kortere halskæder som jeg kan bruge til hverdag, så den lander på et tørt sted. Og nu har jeg endda både denne og den nye jeg fik i julegave af Tim fra Maria Black. Tror faktisk også de ville være fine at have på samtidigt!

De har Line&jo i Dr. Adams i Odense og ellers kan den købes online lige HER

Adlinks

bloglovin

5 kommentarer

 • Den er simpelthen så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Jeanett.

  Er der lås på halskæden, eller er det en sammenhængende kæde uden “brud”? Ville nemlig gerne tilføje et par vedhæng, så det ene spir ikke står alene 🙂

  Mange hilsner, Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er en kæde der godt kan åbnes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Okay, mange tak for hurtigt svar 🙂

   Og tusind tak for en god blog!!

   – Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt! Og mange tak!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Aruba #1