By Malene Birger vs. ASOS

Outfit of the day #255

Outfit of the day #255
ASOS top (HERE) – LOVE skirt – Moss Copenhagen earrings (HERE) – Faith heels (HERE)

Jeg endte i dette nytårsaften. Jeg var virkelig meget i tvivl op til – mest omkring underdelen, da der var flere muligheder i spil (som jer på Instagram også opdagede). Men jeg endte med denne kombination, da det virkede som om at en stram underdel fungerede bedst til toppen i scuba-stoffet. Og en glimmernederdel virkede rigtigt til nytårsaften 😉 Jeg er faktisk blevet ret glad for scube-trenden, da stoffet er ret behageligt at have på (det skulle man ellers ikke lige tro). Dog glæder jeg mig til at bruge denne top EFTER jeg ikke længere har de der amme-kasser, fordi de kunne kun liiiiige være i toppen til nøds. Suk, hvor vil jeg gerne snart være en D-skål igen…
Jeg nåede forresten lige forbi frisøren inden nytår, som I nok kan se, så nu er jeg også nyfarvet til upcoming ferie. Skønt!

Der er links til tingene under billederne 🙂

Affiliatelinks

bloglovin

14 kommentarer

 • Louise

  Wow Wow Wow, hvor ser du godt ud! Outfit of the year 🙂 Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at nederdelen er top fin! Godt valg!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fantastisk ud :-). Det klæder dig så godt med peplum top!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er jeg vild med det her outfit! Det klæder dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ehm… det der med brysterne… Jeg var før graviditet en D-skål uden push up, under amning så voksede jeg til en DD-skål og glædede mig usandsynligt meget til at jeg kom tilbage til en D-skål igen…

  Der var bare lige nogen der glemte at fortælle at når amning er slut så er der stort set kun slatne rosiner tilbage. I dag hvor min datter er 3 år så passer jeg en B-skål med push up, har absolut intet fylde tilbage overhovedet.

  Håber du er så heldig at være en af dem der bare går pænt tilbage til samme størrelse…

  P.S. Du bærer den peplum top så smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smokin’! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så sød og feminin top! Musthave!
  Er den normal i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det synes jeg! Jeg har den i den str jeg normalt er hos ASOS 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lyserøde klæder dig såååå fint! :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Klæder dig!! Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Har du ikke en rabatkode til Asos i ærmet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre. Jeg deler altid med jer når jeg har!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt funky nederdel! Den klæder dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Malene Birger vs. ASOS