Mini Rodini på udsalg

Outfit of the day #257

Outfit of the day #257Outfit of the day #257Outfit of the day #257Outfit of the day #257
Traffic People dress – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE)

Jeg er igang med de sidste forberedelser til vores ferie til Aruba og det indebærer blandt andet at tømme vores kamera, så det er klar til at lagre nye minder. Og midt i den process falder jeg over nogle gamle af slagsen. Fx. dette outfit som af uransagelige årsager aldrig er endt på bloggen. Men nu da jeg fandt det, så tænkte jeg at det skulle deles med jer alligevel. Det er fra en dag, hvor Tim og jeg brugte eftermiddagen på sydstranden i Kerteminde. Jeg var utilpas og håndterede ikke varmen så godt… der lå nemlig en lille bitte baby B inde i min mave. Vi havde selv kun vidst det i ca. 1,5 uge og kun min søster og nogle enkelte gode venner vidste besked. Så det var stadig en stor hemmelighed. Jeg er ca. i uge 6 her. Jeg forstår stadig ikke, at baby B er den samme som lå og lavede ballade inde i min maven. Jeg føler at min graviditet og dét at hun er kommet er to særskilte ting. Underligt, ikke?

Kjolen her er desværre vildt gammel (mener den er fra 2008 eller 2009), men ASOS fører stadig mærket Traffic People, hvor de har et ganske pænt udvalg lige HER

Ps. Og nu glæder jeg mig endnu mere til at få sand imellem tæerne igen – næste uge, baby!

Affiliatelinks

bloglovin

7 kommentarer

 • Jeg forstår godt du glæder dig.. Og gode billeder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJ

  Er totalt med dig! Jeg tænker også tit tilbage på min graviditet, og for mig er “fosteret” og min datter også to helt adskilte størrelser! Jeg kan slet ikke forbinde det 🙂

  Hav en dejlig ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Maj. Nej, det er sjovt at man ikke helt kan forbinde de to ting!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg kommenterer sjældent (den der hastige læser-type), men her er jeg simpelthen nødt til det. På trods af utilpashed, så synes jeg virkelig, at det er nogen smukke billeder. Er helt vild med nummer 2 og 4, du ser virkelig smuk ud! På trods af, at jeg allerede havde affundet mig med ikke at skulle på strandferie i år, så giver du mig virkelig lyst! Alternativt må jeg jo så tage til Kerteminde (der ser man åbenbart også rigtig smuk ud!).. 🙂 Og rigtig flot kjole…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen er bare så fin!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Rodini på udsalg