Hjemme (og helt flad)

Outfit of the Day #261

Outfit of the Day #261Outfit of the Day #261Outfit of the Day #261
Seafolly beach dress (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE)

Åh jeg savner allerede de her strande (denne er Palm Beach, som vi boede 200 meter fra)! Dem tror jeg ikke man nogensinde kan blive træt af at se på. Outfittet her fra ferien var nok dét “outfit” jeg gentog allerflest gange. Det var nemlig typisk det jeg havde på til og fra poolen/stranden (inkl. det grimme gule armbånd som skulle bæres, så hotellet kunne se at vi hørte til). Alt er nyt og købt lige inden vi tog afsted. Jeg var virkelig i tvivl om jeg skulle købe strandkjolen fra det australske mærke Seafolly… ville jeg få den brugt? Big yes, til det spørgsmål. Jeg brugte den HVER eneste dag på hele ferien. Den var rar, nem/hurtigt at tage på og jeg følte mig fin i den. Solbrillerne fra Ray-Ban har jeg ønsket mig længe, så det virkede som det oplagte tidspunkt at købe dem nu! Det er klassikeren Clubmaster, men i “foldable” version. Det vil sige de kan foldes helt sammen, så de fylder meget lidt i tasken. Under det hele har jeg i øvrigt denne badedragt.

Strandkjolen er lige HER og solbrillerne HER
Læbestiften er i øvrigt denne HER

An outfit from our vacation on Aruba. Love my beach kaftan from Seafolly. Get it here

Affiliatelinks

bloglovin

2 kommentarer

 • Katrine S.

  Skønne billeder. Jeg blev nærmest helt hypnotiseret af alt det smukke blå 🙂 Kunne sagtens hoppe på sådan en tur væk fra sne og kulde. Hvordan er den smukke badedragt mon i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg bliver heller aldrig træt af at se på det vand! Badedragten er meget normal!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme (og helt flad)