Outfit of the day #256

Tirsdagsønske #22

Tirsdagsønske #22

Der er ikke længe til, at jeg starter i praktik på TV2 Fyn og derfor kan jeg nu godt se at min hverdagsgarderobe trænger til lidt fornyelse. Hvor jeg det sidste års tid har haft mest fokus på behageligt og praktisk tøj, så skal jeg havde lidt mere officie-style ind i samlingen nu. Og her kunne denne nederdel fra Zalando Collection være perfekt! Jeg elsker især stylingen de har lavet på billedet til højre og jeg har faktisk en bluse i samme snit bare i sort. Min egen bluse, nederdelen, strømpebukser og et par støvler – så er det perfekt til en dag på nyhedsstationen!

Den er pt. nedsat til kun 239 kr HER.
Den findes både i orange (som billedet) og sort.

Affiliatelinks

bloglovin

2 kommentarer

  • Frk T

    Den er jo simpelthen SÅ fin! Åhh – jeg vil også! (bortset fra at jeg absolut ikke har råd til at shoppe i januar) 🙁 Jeg synes virkelig også det er en fin styling med skjorten (nej, den skal jeg da absolut ikke ind i lede efter heller) 😉

    Og må jeg så lige igen igen sige – Baby B er jo simpelthen SÅ sød! Er helt vild med dine månedsindlæg, så meget at jeg næsten blev helt utålmodig efter måned 9 – haha. Utroligt så hurtigt tiden går, det må også være helt fantastisk for jer at gå ind og læse tilbage i tiden – sådan noget må jeg også lave engang når jeg skal have børn, omend det nok ikke bliver på nogen blog 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #256