Outfit of the day #259

Tirsdagsønske #24

Tirsdagsønske #24

Av den her bluse er fin og den ville være perfekt i mit lige “bliv mere kontor-venlig”-garderobe projekt! Jeg ville klart bruge den ned i noget (enten nederdel eller jeans), som på modellen til højre. Eneste minus er prisen (men den er så også af 100% silke). Den må de godt lige sætte lidt ned! Men iiiihhh hvor er jeg fristet! Den kunne også sagtens bruges til mere festlige lejligheder. Jeg kender slet ikke mærket LK Bennet, gør I? Er det god kvalitet?

I kan finde toppen lige HER

Affiliatelinks

bloglovin

3 kommentarer

 • Sine

  Wow – først da jeg lige så den tænkte jeg at den ikke var ret køn (billedet til venstre) – men da jeg så så det andet billede (til højre) – wow den er smuk.. Den kunne man rigtig godt tænke sig til sin arbejdsgarderobe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok også et pænt print!

  Jeg har en enkelt kjole derfra og den har holdt rigtig pænt. Den har efterhånden en del år på bagen, men ser ud som ny. Det er ellers sådan en tynd jersey sag, og sådan noget synes jeg tit bliver trist at se på ret hurtigt.

  Jeg mindes i øvrigt at det er en lille smule stort i størrelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh tusind tak for erfaringer! Jeg kender nemlig slet intet til mærket.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #259