We're off!

We’re here, Aruba!

We're here, Aruba!

Så er vi her! Mange mange timer efter vi tog afsted i morges kl 05. Klokken er næsten 19 her (dvs 5 timer bagud DK) og her er ca 26-27 grader. Vi er SÅ trætte så vi får lige en drink, tager noget mad med fra deres poolbar og så skal vi sove. Min datter er den bedste i hele, hele verden og jeg havde bare drømt om at det ville gå halvt så godt som det gjorde. Hun græd ikke EN gang på 13 timers flytur. Jeg er målløs. Hun er fantastisk.

I skal nok få meget mere at se – der er gratis wifi ved poolen/i baren og det er hurtigt. Så følg mig endelig også på instagram under missjeanett

10 kommentarer

 • Ej hvor er det sejt!! I må ha udstrålet en sindssyg ro overfor hende, så hun bare kunne læne sig tilbage og slappe af 😉 Hvis hun vidste hvilket paradis der ventede efter flyveturen, havde hun nok brokket sig pga. utålmodighed 😉 Haha. Jeg håber I får en fantastisk ferie! Den er i hvert fald startet godt, lyder det til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak!!! Og vi er også så stolte af hende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og som min kæreste lige sagde, så må det være et tegn på at hun er tryg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Jeanett

  Jeg er trofast følger, men kommenterer meget sjældent – men denne gang kan jeg ikke lade være.. ville bare sige at hold-nu-kaje(!) for en lækker unge lille Bella er. Kunne forestille mig at der er en der har charmet på den flyvetur!
  God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert.. Jeg ser frem til at se mere derfra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker mand du har dig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er for sød!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ihh hvor er hun SØD! Hun må jo være lige så rejselysten som sin mor 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ihhh dejligt det er gået godt 🙂 hvor er hun/I seje! Og jeg er slet ikke misundelig over aruba…… Hm

  Vi havde oscar med på fly (til usa – en lidt kortere tur end jeres) da han var samme alder. Må indrømme at jeg synes det var værre da vi var afsted med ham da han blev lidt ældre – vi var på mallorca lige efter han fyldte to, og det var svært at holde ham på pladsen når han var blevet så mobil, og han helst vill løb rundt og se alle de spændende ting,…. For slet ikke at tale om turen til usa lige inden han fyldte to år hvor han stadig sad på vores skød…. Tal lige om en laaaaang tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Men hvis man vil, får man det jo til at fungere uanset, og hellere få rejst og få oscar vant til det, end det modsatte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We're off!