Outfit of the Day #261

Winter Essentials (aka “Jeg fryser herremeget”)

Winter Essentials (aka
1. ASOS strik turban hue £10 £7 HER   2. ASOS uld beanie £18 HER   3. ASOS babyblå beanie £6 HER   4. ASOS strik med blonde £40 HER   5. ASOS kabelstrik £35 HER  6. ASOS strik med indsat blonde £36 HER   7. Moon Boot hvide snestøvler £75 £52 HER   8. Moon Boot sølv snestøvler £96 £57.50 HER   9. Moon Boot snestøvler med faux fur £130 £90.50 HER

Jeg ved ikke om det er fordi jeg har været vant til 30 grader de sidste to uger eller om her bare er virkelig, virkelig koldt. Summasummarum: jeg fryser! Som i; meget! Derfor ville jeg på ingen måder protestere hvis følgende ni ting flyttede ind hos mig asap. Jeg har en ting for sarte pasteller i den smukke hvide sne og snelandskabets egen farvepalette.

Helt seriøst, så overvejer jeg et par Moon Boots. Jeg har ikke noget fodtøj der kan klare mange dage i flere centimeters sne, så det er egentlig noget jeg mangler. De høje, hvide er på udsalg lige nu, men overvejer at gå “all out” og nappe de sølv (de findes også i guld her). Desuden måtte strik-turbanen og begge de lyseblå strikke også godt indfinde sig her i samme ordre. Tror dog det kun bliver til et par støvler og en enkelt strik… ahh måske også turbanen 😉

EDIT: Nu er alle 3 par Moon Boots sat ned! Se link under collagen.

Hvilke hovedbeklædning, strik og støvler ville I vælge her?

Affiliatelinks

bloglovin

10 kommentarer

 • Dana

  Jeg kom hjem i lørdags efter næsten et halvt år i Australien, og kan konstatere det samme – det er KOLDT! Er ved at tude hver gang jeg er ude – især ved tanken om at jeg for en uge siden rendte rundt i sommerkjole. Anyways, rigtig fine ting på collagen. Min favorit er helt klart nr. 6 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Er så enig, jeg har været hjemme hele vinteren, men i dag har jeg frosset så meget at jeg var tæt på at sværge ikke at gå ud igen før det blev minimum 5 grader igen.
  Har aldrig været til Moon Boots men de høje hvide frister pludselig, mangler virkelig noget der kan holde min fusser varme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har egentlig heller ikke været til Moon Boots, men pludselig er de all-over Blogland og så må jeg indrømme at jeg pludselig er blevet lidt fristet. Lidt underligt, fordi normalt er jeg ikke fan er super-praktisk fodtøj 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville tage en 1-4-8 løsning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De sølv frister også mig mest 😉 Det er dog også fristende at de første hvide er sat ned!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker lyseblått nå for tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turbanen, den blaa strik (nr. 5) og de soelvfarvede moonboots. Synes egentlig ikke de er dyre af gode, varme stoevler at vaere (saafremt de er det). Synes dog det er lidt spoejst at de faaes i stoerrelserne small/medium og medium/large.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Sølv og guld moonboots er da også sat voldsomt ned?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the Day #261