Mini Rodini SS14

Aruba billeder

Aruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billederAruba i billeder

… og selv med denne voldsomme mængde Aruba billeder, så føler jeg ikke at jeg 100% får vist jer hvor vildt lækkert og smukt der var på Aruba. Fordi nogle gange, så er det bare som om at billederne ikke rigtig viser virkelig retfærdighed? (okay, var det et lidt for fordansket “do it justice?). Seriøst, så var der så smukt… se fx. det tredje sidste billede. Jeg har ikke rørt det. Det er fuldstændig uredigeret (har kun ændret størrelsen, så det passer til bloggens format). Er det ikke en vild solnedgang? Det var så smukt!

Nå, indlægget her er ment som en lille “tease” inden jeg laver indlæg til jer med det mere faktuelle omkring øen; ting at se, vejret, rejsen osv. Åh suk, de strande… jeg kan drømme mig helt væk i disse Aruba billeder. Jeg skal bestemt tilbage på et tidspunkt!

Til de nysgerrige så kan jeg dog fortælle at vi rejste med Spies. Vi havde købt en klassisk pakkeløsning med fly og hotel. I kan se deres udvalg i rejser til Aruba HER (vores hotel er “The Mill” som er her).

Looking back at our vacation to Aruba (we came home a few weeks ago). I’m gonna do a few posts about the hotel, what to experience while on Aruba, but for now we’re gonna start with all these amazing pictures! Oh I miss those beaches…

bloglovin

14 kommentarer

 • Emma Boxill

  Waow – helt helt fantastiske billeder! Og nøj hvor fik jeg en kæmpe udlængsel 🙂

  Jeg kan godt li’, den lille detalje, at du og Tim matcher i hombre orange/neon 😉

  Det første billede af dig og B er herligt, hun er simpelthen så sød!

  Jeg glæder mig til de kommende indlæg!

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Emma!! Haha vi sørgede faktisk for at vi aldrig havde de to items på samtidigt, fordi vi netop grinede af hvor matchy-matchy de var!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser sindsygt lækkert ud! Er vild med billedet med sommerfuglen – det er nogle fantastiske farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJ

  TOP smukt og lækkert og RET tillokkende 🙂 Selvom jeg nu synes bedst om billederne af dig og Bøllen 🙂 Elsker dér hvor man kan se hendes glade lille hoved stikke frem fra klapvognen!

  Ps – leder du måske efter vendingen “billederne yder ikke Aruba retfærdighed? (det er altså ikke sådan med en løftet pegefinger – jeg ELSKER bare sådan noget ordnørderi)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Det ser sååå lækkert ud, hvor meget gav i for fly og hotel tilsammen?? og er det dyrt at leve i Aruba…altså mad-wise?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh det er mange måneder siden jeg betalte (gjorde jeg vist i september eller oktober?), men mener det var ca. 22.000 kr vi kom af med for 2 voksne (baby B kostede kun et lille gebyr på 300 kr og ellers var hun gratis) for 14 dage. Aruba er ca. 15-20% billigere end DK. Men det er ikke Thailand, hvor du kan få et måltid for 10 kr 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Tak for svar:)…..uha, det er mange penge, men nu er jeg også fattig studerende (uden arbejde ved siden af, selvalgt) så det kommer vidst ikke på tale foreløbig, men håber da at kunne besøge Aruba en eller anden dag, det ser virkelig skønt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Bestemt, det er ikke lige en rejse man impulsshopper 😉 Men vi havde længe planlagt at vi ville have rejst over nytår nu her, men da vi så hvor dyre rejserne var der, så skød vi det et par uger og kunne komme afsted 14 dage i stedet for 7. Så det var noget vi længe havde lagt penge til side til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor ser det skønt ud! Og fin detalje at Aruba har “I <3"-skiltet, som lidt minder om "I AMsterdam"-skiltet. Så kan man da se hvor Aruba hører til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Det er jo også en gammel Hollandsk kolloni 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Åh, det ser fantastisk ud…. Aruba ryger på ønskelisten til steder, jeg gerne vil opleve.
  Den fine kaftan fra Seafolly, som du har på – har du købt den på asos? Synes den ser noget lysere ud på deres billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hejsa. Er netop faldet over din blog og læst med stor interesse. Vi står selv for at skal til at planlægge tur under barsel til februar og synes derfor dine inputs er gode. Kommer der mere til jeres Aruba eventyr ift do’s/don’ts, rejse med 10 mdr bebs osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, der kommer noget om turen til Aruba på et tidspunkt også! Den ligger i mine kladder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Rodini SS14