Baum und Pferdgarten cravings

Bodywash – kan I anbefale en god?

Bodywash - kan I anbefale en god?
1. Biotherm shower milk 199 kr HER   2. REN seaweed bodywash 139 HER   3. REN grapefruit bodywash 139 kr HER   4. Ole Henriksen claridyring bodywash 198 kr HER

Jeg går meget op i hvad jeg bruger på min hud og krop, og hvis jeg selv skal sige det, så er mit badeværelsesskab fyldt med kun gode produkter. Der er dog ét sted, hvor jeg stadig bruger et cheap supermarkedsprodukt; bodyshower/bodywash. Jeg aner ikke hvorfor, det er bare gammel vane at nappe noget der er billigt. Også selvom det ikke er specielt godt. Men det har jeg besluttet skal være slut nu! Jeg er bare helt grøn på dette område, så jeg behøver jeres hjælp!

Jeg har fundet disse 4 produkter; alle af mærker jeg kender godt (nogle bedre end andre). Jeg kender folk som har positive ting at sige om alle tre mærker, men det er svært at vide hvad min hud bedst kan lide. Jeg har meget normal hud bortset fra at jeg har en tendens til at være lidt tør på ryggen og lænden.
Kender I nogle af disse produkter og kan give mig lidt af jeres erfaringer videre? Jeg hælder pt. mest til et af de produkter fra REN eller den fra Ole Henriksen.

I’m searching for the perfect bodywash. I’ve narrowed it down to these four products. Do you have any experience with any of them?

Affiliate

bloglovin

27 kommentarer

 • Gitte Fabrin Olsen

  Min absolutte favorit er conditioning bodywash fra dermalogica, den dufter lidt af forskellige urter, men ikke mere end at min mand også kan bruge den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dr. Bronners køber jeg over http://www.feelunique.com, og den synes jeg er super god. Den er øko, og nærmest olie agtig. Jeg har den med lavendel duft, som virkelig er skønt for både krop og sjæl 🙂

  http://www.blueeyedflower.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lavendel har jeg bare hørt oftest betyder at det er voldsomt proppet med parfume? Naturlig parfume er jo oftere værre end “kunstig” ift allergier

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal jeg ikke kunne sige.. Den er ikke solgt som parfume fri, så det kan da godt være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Nu er jeg jo en nærigbuks med ting der (ret hurtigt) ryger direkte i afløbet, men da jeg også samtidigt går op i hvad jeg kommer på min krop kan jeg anbefale denne:

  http://nicehair.dk/ronsbol-body-wash-250ml.html

  Den er økologisk, uden parabener/parfume/farvestoffer, ofte på tilbud og så dufter den godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror lige jeg kigger med her. Jeg har faktisk aldrig overvejet min bodywash. Det har bare været Sanex på tilbud i Netto. Lige nu er det dog Neutral – fordi den var på tilbud 😉 Heldigvis er det ikke den værste, tænker jeg. Men i princippet er det vel ligeså vigtigt om bodylotion? Altså ift. fugt og hvad huden har brug for, som du også nævner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Sanex kan jeg ikke. Jeg ved ikke hvorfor, men lige meget hvilken jeg bruger fra mærket så fucker det min hud helt op (som bliver knastør).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan af den her: http://www.apoteket-online.dk/a-derma/12205-a-derma-exomega-gel-moussant.html

  Den er god til de fleste hudtyper, er sæbefri og er drøj i brug. Jeg bruger den også til mine unger. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg vil klart anbefale REN og deres bodywash. Det er mere “rene” produkter uden: syntetisk parfume, petrokemikalier, sulfater, parabener, scilicone, farvestoffer,
  nitrat, vinyl, aluminimum, nylon og phalater (taget direkte fra RENs egen hjemmeside). Ole Henriksen (som self er gode produkter) er ikke så “rene”.
  Plus at jeg synes personligt at RENs produkter virker og dufter rigtig godt. Har selv prøvet og vil anbefale grapefruit bodywash 🙂 Ellers deres Moroccan Rose Otto har jeg hørt skulle være rigtig god, den har jeg dog ikke selv prøvet. Håber det hjalp bare en my 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er enig med dig i alt pånær det med naturlig parfume. Naturlige olie er oftere skyld i allergiske reaktioner en syntetisk parfume er. Men desværre har hele beautybranchen overbevist de fleste om at “naturlige olier” er sundere end andet. Det er det bare ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Jeg mener heller ikke at naturlige olier nødvendigvis er sunde men jeg synes personligt det er godt de ikke indeholder den syntetiske parfume. Det er jo muligt at være allergisk over for nærmest alt så der er jo også en vurderingssag.. synes bare REN produkterne gør det godt og de virker ihvertfald for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg sværger til Rønsbøl! Bruger både shampoo, balsam og body wash derfra. Det er perfekt til en som mig med sart hud, da der hverken er parfume, farvestoffer eller parabener i.
  Den ser sådan her ud:
  http://nicehair.dk/media/catalog/product/cache/1/image/305×455/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/2/1294_5710193000538.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har kun prøvet den fra Ole Henriksen. Den har en sød og mild duft, men den gør ikke noget særligt for min hud. Jeg går ofte efter en showergel med en frisk duft, så jeg får lidt aromaterapi i badet(:
  Korres laver nogle lækre varianter og Tromborgs er også skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse marie

  Jeg har prøvrt den fra ole H. Og var ikke særlig vild med den. Der var ikke nigen forskel om jeg brugte den eller en billig fra føtex. Efter noget tid begyndte min hud at svie når jeg havde brugt den. Så ud med den.
  Nu bruger jeg vanilie body wash fra Y.R. num num den er dejlig og dufter skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg har altid været ovenud lyyykkelig for Biotherm så den ville jeg helt klart gå efter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kan helt klart anbefale Rens bodywash.Det bruger jeg selv. De er meget milde og “rene” i det, både med hensyn til duften og følelsen på huden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jeanette

  Jeg vasker mig i intim-sæbe eller neutral. Jeg har dog enkelte bodywash fra biotherm og en fra lancome. Men jeg jeg kan faktisk bedst lide, at vaske mig i noget der er ikke er parfume eller andet i. Det vil jeg gerne selv til vælge bagefter badet (og så synes jeg nogle gange min hud bliver irriteret af det).

  Komisk nok, har jeg så skaffet en parfume, der dufter af, at man har været i bad. HAHA, 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvis jeg var dig ville jeg bruge pengene på produkter der bliver på huden…Bodywash skyller du af med det samme, så det skal bare vaske dig ren.
  Selv bruger jeg Eucerins vaskeolie. Der er ingen parfume eller udtørrende stoffer, og olien bliver skummende og efterlader huden blød og fugtet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Den fra Dermalogica er fantastisk!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Molton Brown er altså også ret lækkert. Både til bad, lotion, håndsæbe og Scrub 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det ligesom dig, jeg forsøger også kun at bruge de gode produkter, men vendte gang på gang tilbage til supermarkedets bodywash.

  Under min graviditet opdagede jeg dog Dansk Supermarkeds Levevis serie og deres body wash er for mig 100 gange bedre end både Biotherms og Origins som jeg også testede.

  Selvom det er snart 3,5 år siden jeg var gravid så bruger jeg stadig Levevis bodywash. Og det er supermarkedvare men for dælen hvor er den god til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger änglamarks babyshampoo og bad, med pumpe. den er virkelig god, og fri for alverdens dårlige kemi…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Eucerins vaskeolie er mega, MEGA god! Den kan jeg kun anbefale på det kraftigste! Man føler sig så lækkerblød, ren og gennemfugtet efter at have brugt den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Hvis du godt kan lide grapefrugtduften, så vil jeg også anbefale Origins Gloomaway Grapefruit body wash. Den er lækker og dufter skønt, og jeg tror ikke at den er særlig slem, men jeg har ikke dobbelttjekket.
  Hos Matas: http://www.matas.dk/origins-gloomaway-grapefruit-body-wash

  Body butten til denne Natuvive Papaya serie er helt fantastisk og jeg elskede faktisk også shower gel’en, da jeg havde den. Den kan fås på online-apoteker:
  http://www.webapoteket.dk/personlig-pleje/kropspleje/natuvive-papaya-smooth-p-211245

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hejsa.
  Jeg ville klart og uden tvivl tage Dermalogicas Conditioning Body Wash. Den er fantastisk og har den skønneste duft:o) Ingen parfume, mineralske olier, lanolin eller udtørrende S.D alkohol. Generelt kan jeg kun anbefale Dermalogicas produkter. De er SÅ innovative omkring deres ingrediens tekonlogi,og er dedikeret til at levere resultater i at gøre huden sund. Og det er jo en god tanke- at have en sund hud…:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Eucerin, som kan købes på apoteket, er fantastisk! Man får den lækreste bløde hud, og så er den uden parfume. Kan virkelig anbefales! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baum und Pferdgarten cravings