Den første tid hos TV 2/Fyn i billeder

Leighton Meester for Nelly

Leighton Meester for Nelly
Sweatshirt HER – Nederdel HER – Taske HER

Åh suk, hvor jeg mindes om savnet til Gossip Girl, når jeg ser disse billeder af Leighton Meester for Nelly.com. Nå, men det er ikke Gossip Girl det skal handle om, men den kollektion som Leighton Meester er med på for Nelly.com. Hun har udvalgt sine favoritter fra Nelly.com som hun er blevet stylet ret lækkert i her i forbindelse med Nelly.coms fødselsdag!
Leighton har udvalgt rigtig mange gode ting, men disse to looks er klart mine favoritter. Leopardsættet er virkelig meget on trend og detaljerne i de sorte leggings er ret cool. Min absolut favorit ting er dog den smukke hvide peplumtop. Nej, hvor er den smuk og lige en lille smule anderledes end de fleste andre peplumtoppe. Den ser også dyrere ud! Jeg er fristet!

Hvad synes I om kampagnen? Og har I en favorit?

I’ve looked at the campaign Leighton Meester just did for Nelly.com. The white peplum top is my favorite! Which is yours?

Leighton Meester for Nelly
Sko HER – Leggings HER – Bluse HER

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første tid hos TV 2/Fyn i billeder