Genial hverdagskjole + 20% rabatkode til ASOS

New Look – billigt high street

New Look - billigt high streetNew Look - billigt high street
1. New Look dress £23 HER   2. New Look shearling boots £35 £27.50 HER   3. New Look lace top £15 HER   4. New Look bowler bag £23 HER   5. New Look blue dress £20 HER   6. New Look trainers £8 HER   7. New Look heart dress £15 HER   8. New Look pink watch £13 HER   9. New Look butterfly dress £20 £13.50 HER   10. New Look denim skirt £18 HER   11. New Look long cardigan £18 HER   12. New Look print flats £18 HER

De sidste par gange, hvor jeg har skrevet om mærket New Look har I virket ret nysgerrige, så jeg tænkte at jeg lige ville lave et lille “fokus” på mærket.

New Look er et britisk brand high street mærke, som laver billigt (meget billigt!), men on trend tøj, sko og smykker. De har før lavet designsamarbejder med blandt andet Lily Allen og Kelly Brooke (sidstnævnte var undertøj/badetøj). De har desværre ingen fysiske butikker i Danmark (endnu? De udvider voldsomt for tiden!), men hvis man er i enten England, Frankrig, Belgien eller Polen, så kan man shoppe-amok i en New Look-butik 🙂 Til gengæld kan de fås mange steder på nettet. Der er fx. et godt udvalg HER.
Jeg har kun en 2-3 ting derfra, men det er min oplevelse at skoene generelt er lidt til den store side (ca. ½ nummer), men tøjet er ret normalt. Det er selvfølgelig ikke topkvalitet (det kan man næsten heller ikke forvente, når de fleste kjoler koster 150-200 kr), men det er så fint i forhold til hvor lidt man giver for det, og det er en god måde at få de meget trend baseret ting ind i garderoben billigt.

Fra collagen øverst der er jeg lidt vild med støvlerne (nr. 2), blå kjole med print (nr. 9) og ballerinaerne med mønster på (nr. 12).

British brand New Look offers you great styles for less. Here’s some of my current favorites from the brand. You can find more New Look items here.

Affiliatelinks

bloglovin

6 kommentarer

 • Trine S

  Det er også supernemt (og billigt!!) at shoppe på deres egen hjemmeside newlook.co.uk. Og der burde udvalget også være en del større end hos ASOS 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har virkelig mange fine ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hver gang jeg prøver at åbne links på iPad’en med bloglovin-app’en får jeg at vide meddelelsen access denied. Det har været sådan et stykke tid nu. Har du hørt det før?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har hørt at det nogle gange driller fra andre enheder som ikke er en computer. Jeg ved desværre ikke hvad jeg kan gøre ved det, fordi det virker for nogen, men ikke for andre. Mit eneste råd er at prøve og så måske bruge computer hvis der er et link du meget gerne vil ind på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil lige slå et slag for deres ventetøj. Da jeg var gravid tilbage i 2011 var New Look et mærke med ventetøj der var mindre kedeligt i forhold til dansk ventetøj. Nu er det danske marked kommet godt med, dog dyrt. Og det er New Look ikke.

  Det er et mærke hvor man kan hoppe med på bølgen med sidste nye trends til billige penge og ikke være ked af hvis det blev et impuls køb.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genial hverdagskjole + 20% rabatkode til ASOS