Snowy Saturday

Outfit of the day #262

Outfit of the day #262Outfit of the day #262Outfit of the day #262Outfit of the day #262
Whiite dress (HERE) – ASOS hairband (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – ASOS sandals

Et Aruba-outfit fra en meget lun og smuk, men ret blæsende aften. Jeg tror, at jeg fik flashet mine trusser til mindst 15 arubianere på 2 minutter. I det mindste var det spritnye trusser just indkøbt i Victorias Secret, haha!

I har faktisk set alt jeg har på her før, men jeg har før bidt mærke I, at I ikke har noget imod gentagelser – og slet ikke hvis de bliver stylet anderledes/sammen med andre ting. Kjolen var en no-brainer, da kufferten skulle pakkes, da den er af silke og det er ret behageligt at have på i varmen. Den blev virkelig også flittigt brugt på ferien! Både som kjole, men også helt åben som en slags kimono over badetøj til og fra poolen.

Den fås stadig HER (endda på udsalg), men der er få størrelser tilbage.

Affiliatelinks

bloglovin

15 kommentarer

 • Hannah

  Du er super sød! Hippy style all the way 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den er virkelig fin den kjole! Det er sjovt, hvilken forskel det kan gøre, om man ser den som produktbillede eller på en “virkelig person”. For på produktbilledet synes jeg virkelig ikke den ser særlig speciel ud, men når du så viser den på, så får jeg virkelig lyst til at eje den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød – godt det ikke er omvendt 😉 (at jeg får den til at se dårlig ud 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lad endelig tingene gå igen. Jeg synes virkelig, at det bloggere skal kunne, er at vise, at de samme ting kan styles forskelligt. Hvis man kun skal vise nyt synes jeg virkelig man viser et kedeligt billede af forbrugersamfundet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg helt enig med dig i (det med forbrugssamfund!). Jeg kan bare mærke, at jeg mest glæder mig til at vise jer de nye ting – fordi man jo er glad for dem og gerne vil vise dem frem. Tror de fleste af os har det sådan? Men jeg skal virkelig skrive mig bag øret, at jeg skal lade tingene gå igen, fordi det vil I gerne se!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er enig med Pernille 🙂 På den måde opdager jeg nemlig også hvordan nogle items fra min egen garderobe kan gå igen og styles på nye måder. Og det er fedt! – selvom jeg da også elsker at blive inspireret af dine nye indkøb 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Får desværre ikke så tit nået at kommentere. Men bliver nødt til det i dag, for wauw hvor er du bare lækker på den helt rigtige bohemeagtige-afslappede-ferie-måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg vil så gerne ud og rejse snart!
  Er vild med din hårbøjle, så fin og piget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  ELSKER din stil og du er smuk som altid! Sådan en fin kjole.
  Har virkelig forelsket mig i leo wulff tasken! Jeg ville lige høre om det der guld leo wulff logo er på tasken, ligesom på de andre tasker? Kan nemlig ikke se det nogen steder. 🙂 … og dejlige ferie billeder, jeg skal helt klart til Aruba en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihhhh tak tak tak!
   Nej, på Boa-modellen er der ikke en guld Leowulff logo på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Den er super fin til dig!:-) Kan jeg spørge om, hvilken størrelse du har den i? Jeg tror nemlig, vi er nogenlunde samme størrelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snowy Saturday