Boligønsker // Workspace

Outfit of the day #264

Outfit of the day #264Outfit of the day #264Outfit of the day #264
Outfit of the day #264
Ganni dress (HERE) – Gina Tricot tanktop – ZARA flats

Vi holder lige en pause for den absurde mængde af Aruba-outfits (trust me, der er mange flere endnu – håber ikke at I er ved at være trætte af dem!) og napper istedet lige et helt nyt et fra efter vi er kommet hjem. Dette er outfittet jeg havde på i mandags, hvor jeg havde min allerførste dag på TV2 Fyn. Det er rigtig spændende og indtil videre er jeg helt vildt glad for at være der. Folk er søde, imødekommende og der er bare en helt speciel stemning på en TV station/nyhedsmaskine som TV2 Fyn. Jeg er vild med det!
Kjolen er ny og den er fra yndlings-Ganni (surprise! 😉 ). De er bare vildt gode til at lave pæne, behagelig og samtidigt meget fine hverdagskjoler. Andre mærker laver tit kjoler der er meget festlige eller halvkedelige. Ganni rammer lige midt imellem og det passer godt til min hverdagsstil. Den er lidt lille i størrelsen.

Jeg har købt kjolen lige HER

My outfit from last monday where I started my internship at the local TV station TV2 Fyn. The is from Ganni and it’s new. You can get it right HERE

Affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

 • Lyset er så fint på de her billeder! Og det samme er dit hår 🙂 Det ser virkelig også ud som om det er en super praktikplads du har fået, når man følger med på Instagram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Laura! Det er SÅ fedt der! Jeg nyder virkelig at være der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Smukke billeder.
  Jeg har opdaget Ganni gennem din blog (avs, det kan være et dyrt bekendtskab) Jeg er helt vild med kjolen her. Som klæder dig fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den kjole er så fin! Jeg har selv sukket over den flere gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligønsker // Workspace