Outfit of the day #265

Tirsdagsønske #27

Tirsdagsønske #27

Jeg er, efter 29 år, kommet frem til den konklussion at det såkaldte prinsesse-gen er yderst veludviklet hos mig. Jeg er af typen der skal stoppe mig selv i ikke at tage diadem på en almindelig mandag på TV2 Fyn (prøv at forestil jer hvilket førstehåndsindtryk de havde fået, hvis jeg var dukket sådan op på min første dag i mandags). Min reaktion da jeg så disse sko var: “… ralle ralle ralle”. Disse sko fra Christian Louboutin (who else?) er da den ultimative prinsessedrøm.

Har en af jer ca. 6500 kr i overskud? Fordi så kender jeg en (mig) der ville blive lykkelig over at eje disse helt uimodståelige, fantastiske sko. Askepot, ja tak! I kan få dem lige HER

Inside me lives a little princess and she loves everything sparkling and pink. That’s why she would love to have these amazing heels from Christian Louboutin

bloglovin

5 kommentarer

 • Louise

  Årh det er da de mest perfekte brudesko ever!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H.

  Min ekskæreste forærede mig et par sko fra Christian Louboutin, dog “bare” de helt klassiske sorte – har nu senere måtte sande at de faktisk ikke er behagelige at have på, desværre.. Men sikke de pynter!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Seriøst? Alle jeg kender der har CL siger at de er mere behagelige end andre stiletter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg har desværre også hørt (ejer endnu ikke et par selv) fra rigtig mange, at CL’er skulle være absurd ubehagelige at have på. 🙁 Ret ærgeligt, for de er noget så pæne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Thaysen

   Fandt lige dette quote af ham:
   “People say I am the king of painful shoes. I don’t want to create painful shoes, but it is not my job to create something comfortable. I try to make high heels as comfortable as they can be, but my priority is design, beauty and sexiness. I’m not against them, but comfort is not my focus.”

   Men som med alt andet, er det vel meget forskelligt fra person til person, hvordan man synes de er at have på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #265