Leighton Meester for Nelly

Tirsdagsønske #29

Tirsdagsønske #29

På min “liste” til det kommende forår står en jakke/frakke i en lækker pastelfarve ret højt. Gerne sart lyserød eller lyseblå. Og af førstnævnte er denne fra SELECTED FEMME et RET godt bud. Farven er lige i øjet og det ligner at den er pæn når jakken står åben (meget vigtigt!). Længden er også fin! Jeg ved bare ikke om 999 kr er lidt for meget, når jeg også gerne vil have en trenchcoat? Tænke tænke. Er I på pastelfarvet jakker?

Jakken kan I finde lige HER

I’m craving a jacket in pastel colours this upcoming spring. I prefer a light pink/nude or blue. This jacket from SELECTED FEMME would be perfect! Find it here

Affiliate

bloglovin

6 kommentarer

 • Jeg bliver altid overrasket over at det allerede er tirsdag, når jeg læser dine tirsdagsønske-indlæg. Haha. Og så får jeg samtidig også en vanvittig trang til at shoppe! I dag efter frakker – måske ikke en helt så sart pastel, tror nemlig ikke jeg ville kunne holde den så fin =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha… så kan du da altid holde styr på ugen på den måde 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes pastelfarvede frakker er enormt fine, og jeg havde egentlig også købte H&Ms bud på en sådan, men jeg endte alligevel med at levere den tilbage fordi a. jeg skal have en ny trenchcoat, b. jeg tænker sådan en lyserød frakke er ret sart og c. selvom jeg normalt er ret ligeglad med den slags, så tror jeg at jeg bliver ret træt af at være iført lyserød frakke ligesom alle andre, dette forår.

  Så jeg holder mig til en trenchcoat i stedet, som jeg er sikker på jeg også er glad for til næste år 🙂 Min veninde overvejer dog også den du viser, og den er pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg skal også have en trenchcoat i år! Laver faktisk et indlæg om nogle gode bud på sådan nogle som kommer i morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Ja! Men leder lidt forgæves i øjeblikket. Har en på vej fra ASOS som jeg håber er fin, men kan have mine bekymringer om fit på.Jeg krydser fingre, og ellers raider jeg London henover weekenden. Jeg skal finde én! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker pastelfarver, DESVÆRRE kan jeg ikke bære farven…, mega øv!! 🙁
  Det er en fin frakke, den er lidt dyr men igen, det er altså også en flot sag.
  Hvis jeg kunne bære pastelfarverne, så havde jeg helt sikkert købt den! 😀

  – Sophie <3
  http://www.sophiehenriksen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leighton Meester for Nelly