Outfit of the day #271

6 denim nederdele

6 denim nederdele
1. American Apparel £48 HER   2. Jack Wills £49.50 HER   3. Even&Odd 289 kr HER   4. Opus 499 kr HER   5. ASOS £30 £24 HER   6. Monki £20 HER

Mit forårsgarderobe skal have en tilføjelse i form af en denimnederdel. Jeg ejer ikke en pt. og da der er mange stylingsmuligheder i sådan en, så ser jeg det som et ret brugbart køb. Jeg gider omvendt heller ikke at give alt for mange penge for det. Jeg har sat et max på 500 kr og det er faktisk ret nemt at finde nogle pæne til de penge. Ikke en eneste af disse 6 koster over 500 kr. Faktisk ligger flere af dem til under 300 kr. Og nr. 6 fra Monki koster endda kun 180 kr! Rimlig god pris!

Jeg skal helt sikkert have en af dem her… skal bare lige beslutte mig. Umiddelbart står valget imellem nr. 1, nr. 3 og nr. 6. Det er dem hvor jeg synes både snit, længde og farve spiller bedst.

This spring I’m gonna get a denim skirt. I found these six and I’m gonna buy one of them. I’m considering no. 1, no. 3 and no. 6.

Affiliate

bloglovin

6 kommentarer

 • Rebekka

  Føler ikke jeg er kommet langt nok væk fra årtusindeskiftet til at iklæde mig sådan en (igen!) 😀 haha!

  Men glæder mig til at se dig worke den her på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Jeg har det lidt på samme måde – men det irriterer mig, for jeg føler mig lidt som en gammel prut! 😀 Jeg har ikke lige haft følelsen af at mangle den endnu. Men mon ikke, jeg er så meget lemming, at jeg først reagerer på det, når jeg ser andre i dem. Måske dig, Jeanett! Så jeg siger det samme som Rebekka. KØB og lad os se, hvad den kan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  SÅ pæne! Jeg har klikket nr. 6 hjem og kan ikke vente med at modtage den 🙂
  Tak for inspirationen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Toft

  Nr. 1 er virkelig, virkelig fed!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har købt – og modtaget – nummer 6 fra Monki. Den er virkelig fin, sidder godt på, og kvaliteten virker ret god! Virkelig et godt køb 🙂 Og hvis du spørger mig, så ligner den nummer 1 ret meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #271