Outfit of the day #270

Det giver en god fornemmelse i maven

Det giver en god fornemmelse i maven

På søndag d. 9. marts har Folkekirkens Nødhjælp deres store indsamlingsdag som denne gang har fokus på Etiopien. Det er et område plaget af stor sult. Folkekirkens Nødhjælp har til formål at hjælpe verdens fattigste og dette sker blandt andet igennem langsigtet udviklingshjælp og katastrofeforebyggelse. Jeg er stor fan af, at man både hjælper nu og her, men også har fokus på at hjælpe videre, så disse mennesker forhåbenligt ville kunne klare sig selv med årene.

For at kunne hjælpe alle disse mennesker, så skal der på søndag samles penge ind. Folk bag dørene er heldigvis rigtig gavmilde og giver gerne når der kommer indsamlere forbi, men for at kunne indsamle penge til at hjælpe verdens fattigste, så kræver det indsamlere. Og de mangler! Man skal kun give et par timer af sin søndag og til gengæld kan jeg forestille mig, at man søndag aften sænker sig ned i sofaen med den bedste fornemmelse i maven. Man har gjort noget for at hjælpe andre der har brug for det! Og hvad er 2-3 timer i forhold til hvad de indsamlede penge kan gøre for et fattigt, sultent barn? Det vil give både sultne børn OG dig en god fornemmelsen i maven – på flere niveauer!
Vidste I, at der dør et barn af sult hver 12. sekund?
I kan læse mere om hvad man kan gøre og eventuelt tilmelde sig som indsamler på indlægget HER

Er der nogle af jer der har prøvet at være indsamlere før?

Indlægget er sponsoreret af Folkekirkens Nødhjælp

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #270