Outfit of the day #274

H&M Conscious Exclusive collection

H&M Conscious Exclusive collectionH&M Conscious Exclusive collectionH&M Conscious Exclusive collectionH&M Conscious Exclusive collectionH&M Conscious Exclusive collection

Traditiontro så kommer H&M nu her med deres H&M Conscious og Conscious Exclusive kollektion. Der er mange flere ting end dem I ser her (og dem her på billederne er primært fra Exclusive-delen). Jeg er rigtig vild med mange af de fine blonde items. Dog er jeg lidt skuffet, da jeg sidste år synes der var mange kjoler der var brugbare hvis man skulle til bryllup. Det er der ikke rigtigt i år (kun den første nude/lyserøde). Det hele er enten meget hvidt eller sort – begge no go til bryllupper. Jeg havde lidt håbet på, at kunne finde en kjole til et af de bryllupper jeg skal til i kollektionen, men det gør jeg ikke. Til gengæld er jeg vild med den store vilde halskæde og de stiletter der går igen på mange af billederne. Den korte blondekjole er også smuk, men jeg duer bare ikke til ting der er højt i halsen.
Den store, lange hvide blondekjole er oplagt som brudekjole, hvis man står og skal giftes i år 🙂

Det hele udkommer d. 10. april. Det bliver selvfølgelig solgt på H&Ms egen hjemmeside, men som noget helt nyt denne gang, så bliver udvalgte dele af H&M Conscious Exclusive kollektionen også solgt på Yoox her. Så der er to steder man kan få fat i kollektionen!

Er I faldet for noget af det?

On April 10th H&M releases their newest H&M Conscious and Conscious Exclusive collection. This is some of the items that it contains. My favorites are the heels that are on most of the pictures and the big necklace. This time the collection will also be available on Yoox.

Affiliate

bloglovin

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #274