Gode barselsgaver

Hvide studenterkjoler 2014

Hvide studenterkjoler 2014
Hvide studenterkjoler 2014Hvide studenterkjoler 20141. ASOS £50 HER   2. Warehouse £70 HER   3. Jarlo £72 HER   4. Lydia £85 HER   5. ASOS £35 £14 HER   6. Oh My Love £40 £32 HER   7. ASOS £55 HER   8. ASOS £55 £44 HER   9. Little White Lies £125 HER   10. ASOS £22 HER   11. Pippa Lynn £60 HER   12. ASOS £28 HER   13. ASOS £42 £21 HER   14. ASOS £68 HER   15. ASOS £38 HER   16. BZR £79 HER   17. Benetton 749 kr HER   18. Motel £45 HER

Tradition tro, så laver jeg hver forår mit bud på en masse hvide studenterkjoler – og det gør jeg selvfølgelig også i år! Og hvis man ikke lige står i den situation, hvor man bliver student snart (øhmm… vi taler ikke om hvor længe siden det er, at jeg blev student… host), så er hvide kjoler jo så smukke om sommeren! Personligt er jeg helt, helt skudt i nr. 1 og den SKAL jeg have til sommeren. Jeg synes, at den minder om en Designers Remix lavede for et par sæsoner siden – og som jeg desværre aldrig fik fat i. Denne fra ASOS er garanteret også en del billigere 😉

Hvis jeg blev student nu her, så ville jeg klart købe nr. 1. Og hvis ikke den, så synes jeg også at nr. 5 (og vildt billig!), nr. 12 og nr. 18 er ret fine. Er der nogle af jer der bliver student her til sommer?

EDIT: Rabatkoden 20MORE giver -20% rabat på udsalg hos ASOS. Men tit virker den faktisk også på ikke-nedsatte varer, så giv det et forsøg 😉

Every spring I do a blog post about white dresses which are perfect for high school graduation (in Denmark its a tradition that girls wear white when they graduate). These 18 dresses are so pretty, but my favorite is without any doubt no. 1.

Affiliate

bloglovin

17 kommentarer

  • Mmmh, jeg er helt vild med nummer tre! Hold nu op hvor er den smuk, med knapperne og broderierne over det bare stykke. Det er sådan en kjole, som hurtigt kunne blive lidt for nøgen med både bart stykke og åbne ryg, men den er jo bare elegant fra ende til anden! Jeg er lidt forelsket lige nu (:
    I det mere SU-venlige prisleje er jeg også ret forelsket i nummer 10. Simpel, og dog smuk. Og så er de lange ærmer nok ikke en helt dårlig idé når det kommer til sommernætterne :b

    Studentertiden er desværre for længst overstået, men mon ikke man nok kunne finde en anledning til hvidt alligevel? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, detaljerne på nr. 3 er sååå smukke. Men jeg kan godt følge dig i det med “nøgen”

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Ja, jeg bliver student her til sommer! Jeg glæder mig utrolig meget! Er sikker på det bliver en uforglemmelig oplevelse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

    Er også vild med nr. 1, hold op….den er fin!!:)..nr. 3 er heller ikke værst….desværre er de prismæssigt lidt i overkanten af hvad jeg kan være med til, så må jeg bare krydse fingre for at de måske kommer på tilbud i løbet af foråret/sommeren.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Det gik først op for mig, at jeg bliver student til sommer efter at have læst dit indlæg, haha! 😀
    Men tak for en masse god inspiration

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Jeanett.
    Jeg kan med glæde fortælle, at promotion koden virker også på i forvejen ikke nedsatte varer 🙂 overvejer endnu et køb fra ASOS. Pyh, det kan godt ende med at blive en dyr måned med de lækre nye forårs varer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Jeg bliver student til sommer og glæder mig SÅ meget 😀 Og jeg har også gennetravlet internettet for den perfekte hvide kjole, men jeg synes ikke rigtig der er nogen, der er lige i øjet. 1 og 7 synes jeg er virkelig pæne, men bare heller ikke “det” jeg leder efter..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg havde det på samme måde, og jeg træk den så lang tid med et køb at jeg aldrig endte i en kjole – men istedet en hvid top og jeans.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Dejlig med rabatkode, men kan også blive en dyr fornøjelse.
    Ved du hvornår den udløber??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Mange tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Pedersen

    Hej!
    Har lige tjekket begge dine blog indlæg med studenterkjoler for 2013 og 2014 og er helt vild med næsten alle kjolerne! Nu er det bare uheldigt at de fleste er udsolgte 🙁 Så ville høre om du laver et med kjoler til 2016? 😀 KH.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Yes, det havde jeg planlagt snart at gøre! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode barselsgaver