Dét sker i Odense... i marts

Notion 1.3

Notion 1.3
Notion 1.3 blondetop HER – Notion 1.3 hvid kjole HER – Notion 1.3 bukser HER
Notion 1.3 kjole HER – Notion 1.3 peplumbluse HER – Notion pink bluse HER

Da jeg før weekenden lavede dette indlæg om Nellys kollektion sammen med Leighton Meester, så faldt jeg over Nellys eget mærke Notion 1.3. Det er faktisk ret fint og jeg er især ret vild med den første bluse med de smukke blondeærmer. Priserne er også ret gode!

I just noticed Nellys own brand Notion 1.3. I really like the white blouse with lace sleeves.

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

bloglovin

4 kommentarer

 • Mmmh, er ret hooked på bukserne og især kjolen i det lækre sorte marble-look. Svært fristende! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg overvejer også kjolen meget! Kunne sagtens se den som en fin hverdagskjole!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvordan fungere det egentlig med de sponsorerede indlæg? Jeg kan godt lide din blog, men kan ikke lade være med at tænke at den mister sin autencitet når der er så mange sponsorerede indlæg. Er det du skriver udtryk for din egen holdning? Skal sponsorerene godkende det du skriver eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, de skal ikke godkende – det er mine egen ord. Jeg kunne aldrig finde på at skrive noget jeg ikke mener, og jeg siger nej til rigtig rigtig mange ting, fordi jeg ikke føler det er noget der ville give mening på min blog. Jeg siger faktisk nej til langt mere end jeg siger ja til.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét sker i Odense... i marts