Notion 1.3

Outfit of the day #270

Outfit of the day #270Outfit of the day #270Outfit of the day #270Outfit of the day #270
ASOS blazer (HERE) – River Island t-shirt (HERE) – ASOS jeans (HERE) – Leowulff bag (HERE) – New Look shoes (HERE)

Jeg havde simpelthen det værste kamerakarma den dag jeg tog disse billeder (de er fra før jeg røg ned med den onde omgangssyge). Jeg fik taget 7 billeder inden kameraet gik tør for strøm: på 2 af dem har jeg lukket øjne og på et står jeg og skuler ondt ud imod vejen, fordi en fyr på cyklede forbi med en dumsmart bemærkning (jeg hader det… lad mig være sær og stå og tage billeder af mit tøj alene… nå!). Det vil sige, at det lille shoot efterlod mig med disse fire billeder. Ikke de fire bedste, men de er der!

Jeg er lidt i tvivl om blazeren… ikke om jeg skal beholde den, men om hvor hvordan jeg skal style den. Den går lidt for meget op og ned, så jeg savner at den har lidt talje. Tror måske at jeg skal eksperimentere med et bælte i taljen. Og så måske ikke have en løs overdel inden under næste gang. Men jeg kan virkelig godt lide farven på den – den bliver så fin her til foråret! Kvaliteten er også god i forhold til prisen. Den kan stadig fås lige HER

An outfit from last week. The blazer is new and it’s available here.

Affiliate

bloglovin

4 kommentarer

 • Hvor er det bare fedt – både tøset med blazeren og råt med “slangeskinds-tshirten” (: Virkelig fint. Og jeg som ellers aldrig kommentere outfitposts, hah.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Det er en virkelig fin farve den blazer har.
  Dengang “nude” var det store jagtede jeg en blazer i dén farve, men endte op med den “vanille-is-farvede” fra Gina Tricot. Den var bedst i længde og pasform, alle de andre jeg fandt var en for lange, uden talje osv. Og Gina Tricot laver ret gode blazere til prisen.
  Men den der har netop den perfekte sarte lyserøde, men ja den går for meget lige op og ned til min smag. (Og så endte jeg op med 3 forskellige lyserøde/nude/beige blazere i jagten på den rigtige sidst, så jeg holder mig i skindet. OG jeg har endelig lagt en ordre på den der lyserøde jakke fra New Look, kunne mærke mit liv ikke ville være det samme uden….;o)

  God dag til dig!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh den New Look jakke er også så fin… håber at du bliver glad for den!
   Ja, jeg er også vild med farven på den her… jeg skal bare lige ha’ fundet en måde at give mig selv lidt mere form, når jeg har den på. Synes det hele bliver lidt firkantet. Men det burde jo ikke være så svært!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Notion 1.3