Tirsdagsønske #31

Outfit of the day #272

Outfit of the day #272Outfit of the day #272Outfit of the day #272
Loreak Mendian dress (HERE) – New Look shoes (HERE)

Kan I huske, at jeg for nogle uger tilbage havde denne Loreak Mendian kjole som tirsdagsønske? Well, jeg kunne ikke holde nallerne fra den og blev simpelthen nødt til at klikke den hjem. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! Den er simpelthen så fin, farverne er lækre sammen og den er rar at have på. En perfekt hverdagskjole til en dag på TV 2/FYN! Den er faktisk nedsat lige nu HER

Mit halvunderlige smil på sidste billede skyldes iøvrigt, at baby B sad og lavede underlige ansigtsudtryk over i sin barnevogn samtidigt. Søde B <3

I’ve been wanting this dress from Loreak Mendian for awhile and now it’s finally mine! Get it here.

Affiliate

bloglovin

7 kommentarer

 • Laura

  Hej Jeanett! Det er lidt ude sf kontekst, men jeg kom til at tænke på, om du ikke har lyst til at lave et indlæg, der handler om hvordan du har fået din krop tilbage efter graviditeten? Der findes rigtig mange sundhedsblogs, hvor man kan læse om skyr og gøntsagsjuice (du ved…..) – min pointe er bare at det ku være super fedt at høre beretningen fra “et helt normalt menneske”, der også kan lide at spise kage og fritter :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, bestemt – men min krop er ikke helt tilbage… jeg er lidt større nu end jeg var før graviditet. Men jeg arbejder hårdt på at komme nogenlunde ned i samme størrelse igen (jeg er i samme tøjstørrelse – men tøjet sad bare bedre før 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Jeanett. Hvilken str. tog du den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er bare SÅ vild med den kjole! Og den klæder dig så godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #31