Genial hverdagskjole

Outfit of the day #274

Outfit of the day #274Outfit of the day #274Outfit of the day #274Outfit of the day #274
ASOS dress (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Maria Black earring (HERE) – Faith shoes (HERE)

Det her kan man vist godt kalde “lady in red” 😉 Outfittet havde jeg på, da jeg var ude og sende live fra Melodi Grand Prix for TV 2/FYN. Det var lidt en udfordring at klæde sig okay pænt, men samtidigt også i noget man kunne arbejde 8-9 timer i. Helt ærligt, så endte jeg også med at droppe de høje hæle ret hurtigt til fordel for et par flade, sorte ballerinaer. Kjolen er den jeg også havde et indlæg om igår aftes. Den er virkelig fin og mega billig! Der er link til den under sidste billede.

My outfit when I was working a whole day as an intern on the Danish Melodi Grand Prix.

Og så lige en kommentar ang. affiliatelinks. Der har været et par misforståelser og jeg har fået et par kommentarer, hvor det tyder på lidt forvirring omkring hvad aff. links egentlig er og betyder. Hvis der shoppes via et aff. link, så jeg får en procentdel af salget. Det bliver ikke dyrere for jer – det er webshoppen der “mister” en del af sin indtjening til mig. Jeg er hverken sponsoreret eller betalt for at skrive indlægget. Affiliate betyder IKKE sponsoreret. Indlægget skrives fordi jeg selv har tilmeldt mig affiliate og ikke fordi en webshop beder mig om det. Tøjet er heller ej ikke sponsoreret (med mindre jeg skriver det). Håber at det var opklarende for dem af jer der har troet at alle indlæg med “aff. links” var sponsoreret 🙂

bloglovin

29 kommentarer

 • Tina

  Har du en ASOS rabtkode som virker lige nu? Evt. også på udsalg? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Desværre! Der var en i sidste uge, men den er udløbet nu 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er det første billede bare stærkt! Der er virkelig meget power – bare dine øjne stråler jo klar til kamp! Haha. Du ser bragende godt ud, Jeanett! Jeg tror sgu også jeg hopper i rødt i dag 😀 Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Laura! De komplimenter vil jeg leve højt på resten af dagen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hue

   Jeg skulle liiiiige til at skrive det helt samme som Laura! Holy moly, det første billede står knivskarpt! 😀 Dine lyse lokker og de røde læber er virkelig gode til den røde kjole!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind, tusind tak!!! Torsdagskærlighed herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint til dig med rød kjole & røde læber 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tænker det samme om det første billede! Du ligner en skuespiller fra en gammel amerikansk film x en masse power! 😀 Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Shit et yndlings kompliment! Jeg tror nemlig nogle gange at jeg skulle have været ung i 50’erne, så man kunne gå med opsat hår, rød læbestift og strutskørt hver dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Haha, det skal du da bare gøre alligevel! 😀 Det klæder dig i hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mk

  Hvor er du smuk på det første billede! – Det billede er seriøst så godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kommenterer stort set aldrig, men NU er jeg simpelthen nødt til at smide en kommentar, for det første billede er da GUDESMUKT! Wauw! 🙂 Hot mama 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ville bare lige sikre mig, du selvfølgelig er opmærksom på, at drømmen af en kjole er sat ned til under 900 kr.! http://www.asos.com/Forever-Unique/Forever-Unique-Lace-Prom-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3295382&cid=16277&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Coral

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak, hvor er du sød! Tror dog jeg synes der sker lidt for meget på den på en gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige som de andre er jeg også tosset med det første billede. Babe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du ser brandgodt ud!
  Fantastisk at du har kunne matche læbestiften med kjolens farve. Må jeg spørge, hvilken læbestift du har brugt? Det er lige sådan en farve jeg har gået og ledt efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Simone 🙂 Jeg mener, at den jeg havde på her er min læbestift fra Wet N’ Wild. Farven hedder Salsa Lessons 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du flot på billederne! Rød er flot til dig!
  xo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wooow, hvor ser du godt ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig smukke billeder!! Rød er altså virkelig bare din farve, den klæder dig så sindssygt godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej – jeg er lige begyndt at følge dig, og købte kjolen pga dette billede hold nu fast du er smuk! Jeg glæder mig meget til at modtage. Må man spørge hvilken str du har på? Tror nemlig vi er den samme… Helt okay hvis du er lidt blufærdig omkring det, og ikke vil dele på offentlig blog! Glad forårshilsen Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genial hverdagskjole