Tirsdagsønske #36

Calvin Klein – Endless Euphoria

Calvin Klein - Endless EuphoriaCalvin Klein - Endless Euphoria

Jeg er ekstremt kræsen, når det kommer til parfume. Jeg ved ikke hvorfor jeg er en parfumesnob, men det er jeg. Jeg har 2-3 faste (bla. den her) som jeg bruger, og så skal der meget til før der er en ny der får lov til at blive en del af det “eksklusive” selskab. Men nu har jeg testet den nye Endless Euphoria fra Calvin Klein og den er virkelig en stærk kandidat til feltet! Duften er virkelig en klassisk sommerduft og det er også den type parfume jeg normalt går med – året rundt. Jeg duer bare ikke til de meget tunge dufte. Men den her er netop let, frisk, sommerlig og har en dejlig sødme – dog uden at blive for meget og slik-agtig. Ifølge beskrivelsen skulle den dufte af kirsebærblomst og det synes jeg at den rammer ret godt. Ret perfekt at de netop blomstre nu her!
At selve parfumen også er vildt smuk at se på trækker selvfølgelig ikke ned! Jeg kan lige forestille mig en gren fyldt med kirsebærblomster som drysser ned her på billederne.

I’ve been testing the new “Endless Euphoria” from Calvin Klein. Perfect for summer with its sweet smell of cherryblossom.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #36