Célfie

Disney + Lana del Rey = Once Upon A Dream

 Jeg lytter stortset kun til Lana del Rey for tiden (jaja, jeg er kommet sent med på den “bølge”). Og jeg kunne næsten ikke få armene ned, da jeg opdagede at hun er med på soundtracket til den kommende mørke version af Tornerose “Maleficent” (hvor Angelina Jolie spiller den onde fe… passende casting! #teamjennifer). Det er Disney der står bag filmen og de genbruger derfor også den sangen fra tegnefilmen “Once Upon A Dream” (eller “Vi mødtes i en drøm” som den hedder på dansk. Hør den danske, og lidt mere glade, version her). Man kan godt høre at Lana del Reys version er en del mere dyster ligesom filmen. Og jeg kan virkelig godt lide det! At selve filmen er blevet revset en del allerede inden premieren er så en anden snak. Jeg nyder bare sangen!

Bonusinfo: Brad og Angelinas ene (biologiske) datter spiller børne-Tornerose i den kommende film!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Célfie