Første BBQ i haven

ECCO Touch 15

ECCO Touch 15

Tjek lige mine nye fine ballerinaer! De er virkelig gode at gå i, læderet føles seriøst som smør mod min hud! De er fra ECCO og modellen hedder “Touch 15”. Udseendesmæssigt er det en ret klassisk ballerina med sløjfe, men de gode materialer den er lavet af (bla. læder) gør at den er åndebar og meget let. Jeg har allerede haft dem på en hel dag og de er virkelig, virkelig gode at gå i. Det er som om der er noget “spændstighed” i hælen som gør den ekstra behagelig at gå i.

I skal nok få dem at se snart “in action” i et helt outfit. Jeg har allerede et par ideer til hvad de ville passe til 😉 I kan læse mere om skoene her og så synes jeg også at I skal tjekke den app ECCO har lavet her.

Look at my new flats from ECCO! They’re from their Touch 15 collection.

Indlægget er sponsoreret af ECCO

bloglovin

2 kommentarer

 • Pernille

  Fine sko:-) Du har været mere heldig end mig. Jeg købte sidste år et par fine ecco ballarina sko, i håbet om samme oplevelse som dig, men de sidder bare slet ikke så godt som forventet når jeg går. Rigtigt ærgerligt for der mere sål i dem end mange andre ballarinaer, og de er jo bestemt ikke billige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øv hvor ærgerligt! Jeg har indtil nu kun haft positive oplevelserne med dem. De sidder også rigtig fint på min fod.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første BBQ i haven