Outfit of the day #280

En ny tradition: Det japanske kirsebærtræ

En ny tradition: Det japanske kirsebærtræEn ny tradition: Det japanske kirsebærtræEn ny tradition: Det japanske kirsebærtræ
Kjole fra MarMar CPH HER

Vi plantede for et par uger siden et japansk kirsebærtræ (I ved, dem som har tusinde smukke lyserøde blomster, men på trods af navnet, så bærer de ikke frugt efterfølgende). Og vi kom frem til at starten en lille tradition; hver år, når træet blomstrer, så vil vi tage et billede af B der står ved det. Og her er dem fra i år! De er ikke så skarpe, som jeg gerne ville have dem, men det er liiiidt svært, når barnet blev ved med at kravle hen imod mor i stedet for at stå og posere yndigt 😉 Og så er der desværre ikke så mange blomster på træet endnu, men håber at det er vildere næste år!

Bs kjole er helt ny og fra MarMar CPH. Den kan fås her.

We started a new tradition in our family; each year we will take a picture of our daughter at our new tree when it is in blossom. Here’s this years’ pictures! Her dress is from MarMar CPH here.

Affiliate

bloglovin

15 kommentarer

 • Ej, hvor sjovt. Min kæreste og jeg gav hans lille niece et kirsebærtræ i dåbsgave, så vi har også indført en tradition, hvor der hver sommer skal tages et billede af min kæreste, hans tvillingebror og lille Thea ved siden af træet.

  Det bliver sjovt at kunne kigge tilbage på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Ej, hvor er det bare en SKØN tradition! Den vil jeg skrive bag øret, når jeg en dag skal have barn 🙂 Så fint, Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det bare en god idé. Jeg er sikker på, det bliver nogle rigtig fine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en rigtig sød idé! Det bliver spændende at følge med i, år for år. Der er bare et eller andet over, at se børn vokse sig store, og hvor er hun allerede en fin lille pige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det bliver så fine billeder at have! Og tak, jeg forstår slet ikke at den dejlige pige er min <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hyggeligt! Hjemme hos os har vi altid fået taget et billede af os tre søskende når rhododendronen blomstrede. Det er virkelig sjovt at se tilbage på alle de billeder nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også nogle smukke blomster rododendron har! Vi har hortensia i haven (er spændt på hvad farve de har – det ved jeg ikke endnu). Da jeg var yngre blandede jeg altid rododendron og hortensia sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog en yndig og hyggelig tradition. Det er virkelig en god ide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Fine billeder! Og så er de træer så smukke!

  Vi har samme tradition – den dag for to år siden, jeg fandt ud af, at jeg var gravid med vores datter, var jeg i Mindeparken i Århus for at tage billeder af de smukke træer. Sidste år tog vi billeder af vores datter ved træerne og brugte som invitation til den fest, vi holdt for hende, og i sidste weekend var vi så afsted igen. De har en stor plads i mit hjerte, de træer, og vores datter har sågar en kirsebærtræ-wallsticker på sit værelse. 🙂

  Jeg er sikker på, jeres træ vil vokse sig stort og smukt, og at I får mange skønne billeder ud af det fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej nogle fine traditioner I også har med dem! Det er altså også bare et smukt træ

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser hun bare yndig ud i den kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fin tradition – det bliver rigtig spændende at kigge tilbage på billederne, og se hvordan både hun og træet er blevet størrer år for år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arj, det er en mega god ide (som jeg først lige har spottet nu – jeg har post baby stort set droppet blogs og følger i stedet med på instagram. Man må jo prioritere ;)).
  Det vil jeg straks indføre herhjemme også – vi har praktisk nok et figentræ der er relativt nyplantet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] et fort og den gav så groteskt mange blade hvert efterår. I kan se billederne fra 2014 og 2015 HER og HER. Der er Bella henholdsvis 1 år og 2 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #280