Fra haven

Kjoler til bryllupsgæster (de lange)

Kjoler til bryllupsgæster (de lange)
Kjoler til bryllupsgæster (de lange)Kjoler til bryllupsgæster (de lange)
Kjoler til bryllupsgæster (de lange)Kjoler til bryllupsgæster (de lange)

Reklamelinks markeret med *
1. Virgos Lounge £200 HER*   2. Coast £295 HER*   3. French Connection 925 kr HER*   4. Warehouse £80 HER*   5. Little Mistress 899 kr HER*   6. ASOS £55 HER*
7. Unique 2295 kr HER*   8. Forever Unique £250 HER*   9. LOVE £45 HER*   10. Needle & Thread £250 HER*   11. ASOS £55 HER*   12. LOVE £34 HER*
13. Forever Unique £220 HER*   14. Needle & Thread £200 HER*   15. Virgos Lounge £95 HER*

Vi fortsætter med at kigge på kjoler til bryllupper – og nu er vi nået til de lange. Lange kjoler hører sig aftenselskaber til og derfor synes jeg, at man skal have noget kortere på i kirken (hvis man skal i kirke). Jeg skal til  bryllup i maj (kirke + reception), hvor jeg vil have en kort kjole på og jeg skal til et i august (kirke + fest), hvor jeg regner med at hoppe i to forskellige kjoler; kort om dagen, lang om aftenen. Jeg er faktisk allerede faldet så hårdt for en af disse kjoler, at jeg endte med at klikke den hjem inden sidste hånd var lagt på indlægget her. Kan I gætte hvilken det er? Det eneste hint jeg giver er: man kan ikke beskylde kjolen for ikke at være festlig 😉

Skal I snart til noget, hvor I skal bruge en lang kjole?
I kan finde mange flere lange kjoler HER*. Og ASOS har faktisk en hel kategori der hedder “dresses for weddings” lige HER*

15 beautiful dresses if you’re going to be a guest at a wedding this summer!

bloglovin

26 kommentarer

 • Camilla

  Er ret vild med nummer 3! Kan man ikke godt bruge den til hverdag med flade sandaler en sommer dag, når nu man ikke skal til bryllup? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, sagtens! Jeg har netop overvejet det samme 😉 Den ser både rar og fin ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Super fint indlæg med inspiration 🙂
  Jeg skal til bryllup i august kirke+fest men på det tidspunkt vil jeg være ca 30 uger gravid så er i SÅ meget dilemma over, hvad jeg skal proppe mit korpus i. Tænker helst lang kjole og gerne noget som ikke fremhæver mine arme for meget :s

  Nå men super indlæg. Rigtig god søndag til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg overvejer faktisk at lave et indlæg med festlige maternity kjoler – ved ikke om der er nok der er interesseret i det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  nr.1?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Jeg kunne lige se dig i nr. 4!!;), den falder lige ind i din stil syntes jeg, så jeg gætter på det er den du har klikket hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Ups…..Mente nr. 10, IKKE nr. 4!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie W a

  Synes nr. 10’s snit er super fint! Er specielt vild ned det gennemsigtige bryst og ærmerne. Eller nr. 13? – tror printet og den fine farvekombination sagtens kunne være noget du faldt for. Det eneste jeg studser over er udskæringen, er ikke sikker på graviditetsbarmen ville passe ind i en SÅ nedringet kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nu er jeg jo heldigvis heller ikke gravid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes at nr. 9 er rigtig fin, og tror den ville klæde dig rigtig godt – både farve og snit, men det er jo ikke nødvendigvis den mest festlige kjole på kollagen, så mit bud må være nr. 8, som jeg i øvrigt selv er rimelig pjattet med 😉 Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 2 og 14 er simpelthen gudesmukke *smileymedhjerteriøjnene*.
  Men jeg gætter på at du har købt nr. 13, når du siger den er meget festlig, selvom jeg måske ikke ville satse på, at det var helt din stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Er helt vild med nummer 6! Jeg skal til bryllup på Malta, hvor vielsen er kl. 18 (har jeg aldrig hørt om før), og har en lang mørkeblå kjole med plisseringer, jeg gerne vil have på. Kan man godt tage den på i kirke også? Festen starter nemlig umiddelbart efter kirken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh det er jeg ikke helt sikker på, men umiddelbart vil jeg sige ja, fordi vielsen er så sent! Jeg ville nok gøre det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  ELSKER kjole nr. 14 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er vild med alle kjolerne – de er så fine 🙂 Tænkte på om du måske kan lave et indlæg med amme-venlige kjoler, nu hvor du selv har erfaring med hvad der virker, når man skal amme 🙂 Skal til 2 bryllupper her i sommer og er lidt på bar bund mht. kjoler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Synes ikke at linksene virker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Er du på fra mobil? Fordi så er det nok der problemet ligger. De driller tit fra mobilenheder, men virker fint fra computer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej jeanette. Er helt vild med kjolen nr 15 ved du hvor man kan købe den el evt hjemmeside hvis du har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er link til den lige under billederne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S

  Skal lige høre dig ad om noget! Hvordan har du det med hat til? Altså, til kirken, ikke til fest om aftenen… Skal have en blomstret maxi-kjole på (lidt i stil med nr 14) men mere lys/knap så “larmende”. Synes det kunne være lidt fedt med hat, men ved ikke om “for meget”. Brylluppet er…øhm…vestjysk…hvis du forstår;) Tænkte en hvid eller creme panamahat. Hvad tænker du? Sorry hvis jeg stiller for krævende spørgsmål;) I øvrigt: dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror, at jeg hælder til at til sådan en kjole bliver hat et meget afslappet look “jeg er på daseferie”. Men jeg har lidt svært ved at bedømme det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Nummer 10 ønsker jeg mig svar tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra haven