Galaxy print kjole

Outfit of the day #276

Outfit of the day #276Outfit of the day #276Outfit of the day #276Outfit of the day #276
COS dress – ASOS trenchcoat (HERE) – Besos scarf (HERE) – Maria Black necklace (HERE) – ZARA flats

Jeg har simpelthen købt så mange gode ting på det sidste, men kan slet ikke følge med når det kommer til at vise jer dem! Kjolen her købte jeg i COS i sidste uge og jeg bad faktisk jer på Instagram (jeg hedder missjeanett derinde) om hjælp da jeg stod inde i omklædningsrummet. Der var nemlig noget ved den som var “off”, da jeg stod der. Flere af jer var heller ikke fan (nogle havde en pæne måde at sige det på end andre… ehmm “den er grim og du ser gravid ud” er måske ikke lige måden man siger det på 😉 ). Men så fandt jeg ud af hvad det var… jeg skulle en størrelse ned! Freaking-størrelse-38!!! Det er første gang jeg køber noget i den størrelse siden jeg blev gravid. Og den ene størrelse gjorde en verden til forskel! Kjolen sad 40 gange bedre og gik fra at være lidt konet, til at være direkte fantastisk! Jeg elsker den simpelthen og fik flere komplimenter for den, da jeg havde den på første gang. Jeg kan desværre ikke finde den på deres webshop, men der var masser i butikken i Odense. Og nu hvor jeg kigger på de her billeder, så er det vist godt at jeg var til frisøren i går…

HUSK at rabatkoden til ASOS udløber i morgen tidlig, så det er nu den skal bruges hvis I skal have 15% rabat. Den hedder GIMME15

I bought this dress from COS last week and I had to go down to a size 38 which is the first time I bought something in that size since I got pregnant. Yay!

Affiliate

bloglovin

14 kommentarer

 • Karina

  Jeg er ikke fan af kjolen 🙁 Jeg har et eller andet med kjoler der skærer på den ved brystet fordi jeg selv har en stor barm som slet ikke ville kunne stoppes ned i den kjole 🙁 Farven er ellers rigtig fin. Men jeg er fan af jakken, den er nået så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er helt fair, det vigtigste er at jeg selv er vild med den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den er virkelig fin! Jeg var ellers ikke fan, da du viste den på instagram, men nu da jeg ser den her, er den jo bare så pæn 🙂 Jeg tror især den bliver god til sommer med bare ben, sort virker på en måde lidt “hårdt” til den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt enig med dig i det med de sorte strømpebukser… glæder mig også til at jeg kan have bare ben 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg synes faktisk også den oversize (str 40) var flot til dig. Og syntes ikke du så gravid ud. Men når jeg ser denne på dig, fra siden, så sidder den altså også rigtig pænt. Og viser din talje så fint. Og så forstår jeg så udemærket at du tog den i 38 – det er altså lidt en sejr når man rykker størrelser ned, Især efter en graviditet. Så får man lige bevist for sig selv at det godt kan lade sig gøre og at en graviditet ikke behøver betyde at man ikke længere kan blive slank. Jeg er selv i gang med samme projekt og det er fantastisk når tøjet sidder bedre efterhånden.

  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var netop lidt en sejr 😉
   Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert at du måtte en størrelse ned! 🙂 Er vild med farven på kjolen, den passer jo så fint til din frakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Høg

  Flot flot flot! Du worker den kjole for vildt. 😀 PS: jeg elsker din asos-besættelse. Jeg er også ramt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg er så afhængig! Shopper der MANGE gange om måneden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Tanita

  :O Den er da helt fantastisk ! :O Den skal jeg ind og kigge på senere idag.
  Og skønt med et billede hvor du smiler 😉 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg er stadig ikke en fan selvom det hjalp med størrelsen 🙂 (kommenterede dog ikke på instagram)
  For mig kan jeg egentligt godt lide snittet omkring taljen og jeg synes det er en god længde, men jeg synes det er ærmerne og udskæringen der måske gør den lidt “konet” i mine øjne 🙂
  Jeg har tænkt lidt på om hvis det var mig selv der prøvede den kjole så tror jeg at jeg havde prøvet at brætte ærmerne lidt op til sådan nogle skrå nogle 🙂 jeg har selv en stor barm og synes bare man nemt kommer til at se så bred og konet ud foroven når ærmerne skær lige ved brystet 🙂 Ellers kunne jeg godt finde på at fjerne ærmerne helt 🙂
  Har sådan lidt et had/kærlighedforhold til den kjole 😀 må ind og prøve den selv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det handler heller ikke om, at folk ikke må ikke kunne lide den, men mere om måden flere sagde det på. Fx. var der flere der synes jeg så fed/gravid ud (yes, men præcis brug af disse ord) og det synes jeg bare er dårlig opdragelse/manglende manér. Ingen af os ville jo gå op og tale sådan til fremmede mennesker på gaden.

   Ja, gå ind og prøv den! Måske overrasker den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galaxy print kjole