Børnepenge (aka "Så skal der shoppes!")

Outfit of the day #277

Outfit of the day #277Outfit of the day #277Outfit of the day #277Outfit of the day #277
SELECTED Femme dress (HERE) – Jane Kønig necklace (HERE) – Marc by Marc Jacobs bag (HERE) – Jeffrey Campbell shoes (HERE)

Ej, jeg er bare SÅ glad for den her kjole! Jeg modtog den for 1,5 uge siden og har allerede været i den tre gange. Så ved man bare at man har gjort et godt køb.
Nu er står den endelig på påskeferie for mit vedkommende (selvom det bliver mærkeligt at være væk fra TV 2/FYN i så mange dage!). Vi skal slappe af, se lidt venner, i haven og så skal vi have malet Bs værelse færdigt, så vi kan begynde at rykke ting derind. Måske en lille tur i IKEA i samme rums tjeneste? Og så skal jeg have løbet nogle gode ture. Løber hurtigere og længere efterhånden, så det er virkelig fedt. Skal jeg lave en indlæg med update på hvor mange centimeter der er røget so far og lidt bud på godt træningstøj? Ville I gide at læse det?

I’ve already used this dress 3 times since I got it. An instant hit! Get it here. Now the easter vacation has officially started for me. Looking forward to spend some time with friends, working out and painting our Bs room.

Affiliate

bloglovin

12 kommentarer

 • Line Frøsig

  Ja, meget gerne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Jeps, det vil jeg meget gerne høre mere om 😀 og dine træningsrutiner ,v 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Meget gerne – evt. også noget om, hvor langt du løber og hvordan du bevarer motivationen til at fortsætte med at løbe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna kirkegaard

  Så gerne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg var forelsket da du viste kjolen første gang forleden, og nu hvor jeg ser den på, er jeg sikker på jeg skal forbi en Selected-butik og prøve den! Den er godt nok fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er godt nok også glad for den. En af de bedste køb længe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det ville jeg super gerne læse om! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Den kjole er da bare endnu flottere på!!, uha….den lokker, jeg overvejer i hvert fald at klikke den hjem:)
  Vil dog lige gøre opmærksom på at man kan få den til halv pris/300 kr. på Asos i stedet for de 600 kr. den koster på Zalando;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I know – jeg linkede også til både ASOS og Zalando i sidste indlæg om den, men der var nærmest ingen størrelser tilbage på ASOS, så derfor indsatte jeg Zalando denne gang, da jeg tænkte flest ville få noget ud af det 🙂
   Og ja, den vinder endnu mere irl!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  glemte lige at spørge….hvordan er den i str.?, jeg syntes godt selected kan være lidt til den lille side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Faktisk lidt stor, synes jeg. Jeg har en str 40.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker kjole 🙂

  http://www.dresscodes.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnepenge (aka "Så skal der shoppes!")