Disney + Lana del Rey = Once Upon A Dream

Outfit of the day #278

Outfit of the day #278Outfit of the day #278Outfit of the day #278Outfit of the day #278
ASOS blazer (HERE) – H&M trend top – ASOS jeans (HERE) – Marc by Marc Jacobs bag (HERE) – Kranz & Ziegler earrings – Tokyo Jane bracelet (HERE) – ZARA flats

Woop woop – bare tæer i mine ballerinaer! Hvor har jeg dog ventet længe på at jeg kunne gøre det igen. Nok lige siden det blev nødvendigt at tage strømper på der engang i efteråret 😉 Jeg har det altså bare stramt med strømper og har det langt bedre når jeg har bare fødder.
Nyder I påsken? Jeg synes, at det er så lækkert at have ingen planer og bare kunne hygge. Alt her i outfittet har I faktisk set flere gange før… både taske, jeans, sko, smykker og cardiganen. Dog ikke toppen! Den købte jeg i sidste uge i H&M. Jeg har længe manglet en top som er nem at style med forskellige – og det må man sige at man kan med denne! Jeg så den ikke i andre farver, men jeg må lige forbi H&M igen, da jeg vildt godt kunne bruge den i et par farver mere. Den er fra H&M Trend (hvor meget elsker I lige at det endelig er her i Odense??) og jeg mener at jeg gav 249 kr for den.

Blazeren fra ASOS er iøvrigt sat voldsomt ned nu til kun £14. Den er lige HER

I’m loving easter! Love having time for good time with friends. By the way my blazer is on sale right here

Affiliate

bloglovin

8 kommentarer

 • Så fint outfit! Toppen ser helt perfekt ud her til foråret og sommeren. Jeg skal lige selv vænne mig til at hoppe i de lysere farvere efter en lidt grå og sort vinter =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Laura 🙂 Jeg tror også at toppen bliver et hit hele sommeren 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hejsa, du ser rigtig godt ud! Ville købe blazeren med det samme, men øv udsolgt i min str. Hvad hedder de jeans? Tak for inspirationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Julie 😀 Der er link til jeans’ne lige under nederste billede! Bare klik efter ASOS jeans der hvor der står “HERE”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså også bare fin den blazer der 🙂 Og ja, det er altså lækkert at kunne være barfodet igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Meget!! Nej hvor har jeg savnet at kunne smide sokkerne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Hvor sidder den top bare flot på dig!
  Jeg jubler også over bare tær i ballarinaerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney + Lana del Rey = Once Upon A Dream