Måned #13

Outfit of the day #279

Outfit of the day #279Outfit of the day #279Outfit of the day #279Outfit of the day #279
Ganni dress (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Tokyo Jane bracelets (HERE) – ZARA shoes

Outfittet her er fra en af de sidste dage i påsken, hvor vejret bare var helt fantastisk. 20 grader og sol fra en blå himmel. Hvor var det dejligt! Jeg fik endelig luftet denne kjole fra Ganni. Jeg købte den egentlig i vinters, da kollektionen den var i blev udgivet, men har ikke fået den brugt før nu af 2 grunde: jeg kunne faktisk ikke lukke den i taljen dengang den ankom, men det kan jeg nu. Endnu en sejr på det område 😉 Og så synes jeg faktisk at printet er langt mere passende til forår/sommer end i december. Kjolens længde og korte ærmer lægger også mere op til brug i varmt vejr end i koldt 😉

Kjolen kan skam stadig fås (og til jeres held nu nedsat!) lige HER

I dag er jeg en tur i Middelfart, da jeg er med Fyn LIVE ude og sende fra politisk debat om patentdomstol og andet om det kommende EP valg. Jeg ved hvem jeg stemmer på til EP, men jeg har endnu ikke fået sat mig godt nok ind i det med patentdomstolen til at vide om det bliver et ja eller nej herfra endnu. Håber at jeg bliver klogere efter i dag 🙂 Vi sender lige kl. 10.30, hvor I kan streame med HER (hvis I også er nysgerrige og/eller forvirrede 😉 ).

An outfit from one of the days during Easter where the weather was so warm here in DK. I wore my new Ganni dress for the first time. Get it here.

Affiliate

bloglovin

13 kommentarer

 • Mathilde

  Må man være så ubehøvlet at spørge hvilken str. Du bruger, ofte har jeg det nemlig lidt svært med Ganni.
  Kjolen virker lidt kort eller er det bare lige mig?

  Men ligemeget hvad så er den pragtfuld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, for det ligner faktisk en buksedragt på nogle af billederne, og det kan jeg egentlig meget godt li’! Gad godt snart finde en pæn buksedragt med korte ben, og det her print er jo så fint! Jeg må lede videre, men fin er den nu også som kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det kan jeg faktisk godt se at det gør! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Lækkert outfit! Er vinderen af parfumen forresten trukket? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej, hvor er den fin! Og den sidder bare fantastisk på dig!! I’m in love. Elsker, at den er så tætsiddende, fremhæver virkelig på en god måde.

  I want it! Har stadig intet fra Ganni. :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak søde! Og big mistake at du stadig ikke har noget fra Ganni!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man må rose, hvor det er fortjent 😀 Og du er SÅ flot i den kjole. Love. :O

   Ejjj, jeg ved det godt. 🙁 Jeg må lige komme i gang! Til sommer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh du er sød, taaak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvordan undgår du at flashe trusser når du har så kort kjole på? Jeg har lige købt en kjole, der er temmelig kort, er der nogle tricks til at undgå det? Jeg har en lille søn, og så skal man jo tit ned på gulvet og løfte/hente/slæbe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tager heller ikke en kjole som denne på dage hvor jeg ved at jeg render rundt efter hende meget. Dog er jeg ligeglad herhjemme – om jeg flasher trusser til Tim er vist ikke noget han ikke har set før 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvordan er den i str.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I taljen synes jeg den er smal, men ellers ret normal andre steder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måned #13