Outfit of the day #278

Sommer, kom nu!

Sommer, kom nu!Sommer, kom nu!
Beach kaftan HER (se hele outfittet her)

Sommer, kom nu!Sommer, kom nu!Sommer, kom nu!
Bluse HER (hele outfittet her)Sommer, kom nu!Sommer, kom nu!Sommer, kom nu!Sommer, kom nu!
Nederdel HER (hele outfittet her)Sommer, kom nu!
Buksedragt HER (hele outfittet her)

Sommer, kom nu!

Med dage som i dag, hvor vi nærmest har sommerlige temperaturer, så craver jeg endnu mere at sommeren skal indfinde sig… NU! Jeg savner lune sommeraftner, bare tæer i sandaler, bare ben og grill/kold vin som skal indtages på terassen. Og så savner jeg at rejse! Jeg ved godt at vi lige har været på Aruba, men det føles SÅ længe siden og det føles næsten som om der er endnu længere til juli, hvor vi tager til Italien.

For at torturere mig selv, så sad jeg lige og kiggede indlæg igennem fra sidste sommer. Min første sommer som mor, hvor jeg skulle hen og finde mig til rette i min krop igen. Taget det i betragtning, så synes jeg faktisk at jeg havde nogle ret fine ting på. Flere af dem bliver ihvertfald fundet frem igen nu, når vejret bliver til det. De enkelte ting der stadig kan købes (hvilket ikke er super mange af dem, beklager!) er der link til under hvert billede.

Bare sommeren i år bliver lige så varm sommer som sidste år!

Looking back on outfits from last summer and now I’m craving the warm weather.

Affiliate

bloglovin

5 kommentarer

  • Camilla

    Det billede hvor du står på stranden i dine sorte sløjfe sandaler og den blå kjole, er virkelig så godt et billede! Kæft hvor er du bare smuk, og den blå farve er så flot til dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanett 🙂 Hvilken størrelse har du din ganni kjole på det første billede i? Synes du den er lille eller almindelig i størrelsen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #278