Ganni high summer 2014 (og jeg har selvfølgelige allerede været der)

Tirsdagsønske #36

Tirsdagsønske #36

De her ballerinaer fra Ganni er såååå yndige! Og jeg er totalt ligeglad med om der er glimmer-overload… jeg ville også bruge dem til hverdag! De kunne gøre selv en røvkedelig mandag en del sjovere 😉

De kan købes lige HER og HER

These glitter flats from Ganni are so lovely! Get them here

Affiliate

bloglovin

5 kommentarer

 • Sara

  Årh, de kan da kun gøre mandagene en tand bedre at stå op til! Hvor er de bare smukke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Jeanett,

  Jeg har lige et spørgsmål angående feriedestinationer. Min kæreste og jeg vil gerne ud og rejse i februar, og det skal selvfølgelig være et sted hvor der er minimum de der 21-23 grader. Har fulgt med i dine ferie på hhv. Kap Verde og Aruba, og jeg ville bare høre hvordan du oplevede de to steder og hvilke du bedst kan lide?

  Vi går meget op i flot natur, aktiviteter (som i hiking, dykning og lignende ting), og vi er bange for at begive os ud et sted hvor der intet er at lave andet end at ligge på stranden. Vi er ikke ude efter et storbylignende sted, men det skal absolut heller ikke være 100% strand og pool. 🙂

  Derudover tænkte jeg også, at det kunne være fedt hvis du lavede et indlæg hvor du kiggede tilbage på alle de ferie du og Tim har været på. Jeg elsker dine feriebilleder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Tanita

  Hehe så dem den anden dag og tænkte faktisk på dig 😛 Lidt skæg. Men de er SÅ mega flotte! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni high summer 2014 (og jeg har selvfølgelige allerede været der)