ASOS vs. Baum und Pferdgarten

App: Share a compliment

App: Share a compliment

Der bliver spredt så meget negativt og triste ting på nettet i dag. Nogle gange kan jeg blive helt deprimeret over de ting folk deler. Jeg vil i stedet opfordre til, at dele et kompliment. Komplimenter er gratis at give og vi giver alt for få! Der går ingenting af os ved at vi komplimenterer andre, men den effekt det kan have på modtageren kan nærmest ikke købes for penge!

ECCO har lige nu den sødeste app på deres facebookside. Den giver jer netop muligheden for at drysse virkelig dejlige komplimenter på de bedste af dem I er venner med på Facebook. Det er ret nemt; App’en finder I HER. Derefter starter I med at skrive navnet på den person der skal have et kompliment. Så går I videre, hvor I kan vælge billede (enten af jer sammen eller af personen alene) og så kan I udfylde komplimentet. Der er både nogle standard ord der kan indsættes, men I kan også selv skrive ordene. Når I er færdige, så sender I det til den udvalgte, som modtager det på sin væg. Det er simpelthen så nemt lige at sprede lidt kærlighed og godt humør <3
(Min her øverst er selvfølgelig med min lillesøster)

ECCO has made this cool app on Facebook where you can give your facebook friends a great compliment. Go to the app here

Indlægget er sponsoreret af ECCO

bloglovin

3 kommentarer

 • Sabrina

  ha ha den nupper jeg da gerne!!!
  Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Mange tak… det var sødt af dig…vi samler på dem her hjemme…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS vs. Baum und Pferdgarten