App: Share a compliment

Last Day

Last Day

Last Day

I dag er min sidste “normale” dag på TV 2/FYN – og jeg har lyst til at tude. Jeg er simpelthen faldet så godt til her og mine “kollegaer” har været fantastiske. Jeg tror aldrig, at jeg er faldet så godt til så hurtigt et sted. De her 3 måneder er fløjet afsted – men man siger jo også at tiden flyver, når selskabet er godt, ikke? Jeg har desuden lært SÅ meget. Og jeg føler at det er gået begge veje – jeg har lært af dem og de har lært af mig. Det må jo være det perfekte outcome af et praktikophold?

Nu står den på en måneds BA-opgave og samtidigt er jeg begyndt at kigge efter et job. Hvis I falder over noget som I synes lyder relevant for mig, så må I endelig tippe mig. Jeg vil rigtig gerne arbejde med sociale medier og har både teoretisk og praktisk erfaring med dette. Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk at jeg er ret dygtig. Jeg søger primært i Odense og Fyn, men hvis det perfekte job skulle være i København, så er jeg åben for muligheden. Dog må det ikke være 37 timer, hvis det er i KBH (det må det hjertens gerne være i Odense og på Fyn), da jeg simpelthen ikke ville kunne få det til at hænge sammen med at bo i Odense, hvor der er en lille datter på 1 år. Odense/Fyn er jeg interesseret i alt fra 15 timer og op. Koooom til mig perfekte job!

Man skal altid slutte med et brag – så jeg har selvfølgelig iført med guldglitter fra top til tå i dag (og rød læbestift). Jeg kunne ikke holde mig fra kimonoen fra Ganni og det er også den jeg har på i dag (sammen med min nye hvide H&M top og disse jeans).
Kimonoen kan købes HER og HER

Today is my last day at TV 2/FYN and I wanna cry. I don’t wanna leave them! I’m wearing my new Ganni kimono which you can get here

Affiliate

bloglovin

4 kommentarer

 • God fornøjelse med din sidste dag. Jeg kender desværre ikke til noget job, men jeg krydser alle mine fingre for, at der kommer et fedt job flyvende i hovedet på dig! 😉 og så et dagens af det lækre Ganni sæt, tak! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød, mange tak! Jeg håber også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise

  Krydser fingre for et godt job til dig – it’s a jungle out there! Så husk: mindre end perfekt kan virkelig også gøre det – især mht det første ‘rigtige job’, hvor man ikke har så meget erfaring inden for sit felt i forhold til konkurrenterne – jeg taler her af egen erfaring 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg leder heller ikke efter det perfekte job nødvendigvis. Men lidt spændende må det gerne være 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

App: Share a compliment