Welcome to the jungle

Måned #14

Måned #14Måned #14Måned #14
Holly’s bodystockting (HER) – MarMar CPH sommerdragt (HER) – Sebra puttekasse (HER) – Holly’s sengetøj (HER)

Se lige min store smukke pige! Ej, hvor jeg elsker hende mere og mere for hver dag der går. Jeg tror hele tiden, at det ikke er muligt at man kan komme til at elske hende mere. Men det kan man. Når jeg sidder og tænker tilbage på, hvilket sted jeg var for et år siden (for et år siden skrev jeg dette indlæg), så har jeg det godt nok meget bedre. Jeg syntes (som I nok husker), godt nok at der var mere lort end lagkage der for et år siden. Utroligt så meget der kan ske på et år! Så I mødre der måske sidder i det lige nu og synes det hele stinker lidt. Det ændrer sig – selvom det føles som om det ikke gør og som om ens gamle, sjove liv og frihed er MEGET langt væk. Hang in there, girls! Jeg ved hvordan det er!

– Siden sidst har hun tilføjet følgende til sit ordforåd: “Mere! Mere!”, “Tiger” (efterfulgt af et “farligt” brøl 😉 ), “Ko”, “Pib pib pib” (som er “pip”) og “Min moaaar” (prøv lige at spørg om jeg smeltede, da hun sagde det til mig? Hun sad på gulvet i køkkenet imens jeg lavede mad. Hun ville hele tiden op, men det var lidt svært at snitte grøntsager med en baby på armen. Til sidst kastede hun sit legetøj fra sig, rakte armene i vejret og sagde “min moaaar”. Jeg smed alt hvad jeg havde i hænder og tog hende op, og uddelte ca. 1000 kys).
– At lave sjove lyde ved brug af sin tunge er et mega hit!
– Vi har måtte opgradere hendes legetøj en smule, da vi pludselig tydeligt kunne mærke, at hun ikke rigtig var stimuleret af det hun havde længere. Efter kyndig vejledning fra lidt veninder med børn, så har vi tilføjet bl.a. denne kasse, som hun ELSKER. På 2. pladsen er stadig hendes Wheely Bug mus. Den kører hun på hver dag. Hun er begyndt at blive glad for bøger og vil gerne have at vi læser højt for hende. Det HER er hendes favorit for tiden.
– Vi ser Disneys Frozen hver dag. Mindst. Jeg kan alle sangene udenad nu.
– B har nu 10 tænder; to kindertænder (en i hver side af undermunden) og så de fire forreste i både over- og undermund.
– Hun sover såååååå godt for tiden (jeg ved bare, at jeg jinxer det nu!). 0-1 opvågning i løbet af natten. Og hun vågner omkring kl.07. (i weekenden sover hun til gengæld tit til kl. 8.00-8.30. Win!).
– Det er stadig en skrige-fest, når der skal børstes tænder, tages tøj af og på og når man skal skiftes. Suk.
– Hun elsker at køre i klapvogn, men er ikke så glad for barnevognen (børn er så random). Hun er også ret glad for at sidde i indkøbsvogne!
– De siger i hendes vuggestue, at hun er en meget bestemt dame… det ved jeg virkelig ikke hvor hun har fra 😉 host host
– Hun har tillagt sig sådan en “evil laughter”. Tit når hun gør noget frækt, eller når hun bare gerne vil grine med på noget vi griner af, så kommer hun der super kunstingt “MUAHAHAHAHA”. Det er SÅ sjovt.

My daughter is now 14 months old! How time flies!

Affiliate

bloglovin

9 kommentarer

 • Julie

  Jeg må simpelthen rose dig tusind gange for de her indlæg! Jeg har fulgt dig længe, har dog aldrig kommenteret, men nu må det være. For som førstegangsmor til en skøn pige på snart tre måneder er det dejligt at vide, at man ikke er alene om at have det lidt ambivalent med det hele, for hold nu kæft det er hårdt!
  Men dejligt at høre at det bliver bedre med tiden!
  Keep up the good work med bloggen og hvor er B altså bare sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for din første kommentar!
   Og tillykke med din datter! De er dejlige, men nøøøj hvor er det hårdt i starten. Synes først for real at det løsner op når de rammer et år og bliver en del mere selvhjulpende. Men hæng i, det skal nok blive federe og nemmere! (og du er ikke forkert eller en dårlig mor bare fordi du ikke elsker det hele lige nu… det er du virkelig ikke!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Selvom jeg er meeeget langt fra børn, er det altså bare nogle dejlige indlæg 😀 Elsker at man kan følge hendes udvikling i personligheden så meget. Og hold nu op, det er flot det sengetøj! Kan man få det til en voksen dyne, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg arbejder i en vuggetue, og ser derfor rigtig mange små børn, og alligevel tror jeg godt at jeg tør sige, at du nok har jordens smukkeste og mest charmerende lille pige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Skøn pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Ej hvor er hun bare sød! Men ej, hvor er det også mærkeligt som tyrker at se babyer med så lidt hår! Jeg er jo vant til de har mega meget hår allerede som nyfødte haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa. Jeg ville bare sige TAK!! Tak fordi du er så ærlig! Jeg Blev mor for første gang til en lille perfekt dreng for 5 uger siden! Jeg har fulgt din blog længe og for et par uger siden blev jeg nødt til at gå ind og søge efter dit indlæg hvor du skriver det var 90% røv og 10% godt med en lille ny- jeg kan huske da jeg læste det for over et år siden og lige der for nogle uger siden havde jeg bare brug for at læse det igen og ikke føle mig helt alene – for hold kæft hvor er det hårdt 🙂 Rigtig mange gange tillykke med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome to the jungle