Lilla Mrs Dalloway

Outfit of the day #284

Outfit of the day #284Outfit of the day #284Outfit of the day #284Outfit of the day #284Outfit of the day #284
Selected Femme dress (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Tokyo Jane bracelet – Ganni shoes (HERE)

Så fik jeg endelig hoppet i min nye Selected-kjole, som jeg jo købte for efterhånden længe siden. Jeg har netop bare ventet på sommerdage som disse! Der er den virkelig perfekt – korte ærmer, god længde og stoffet er dejlig let. Jeg synes, at størrelsen er en lille smule til den store side. Den er i hvert fald lidt større end de andre Selected kjoler jeg har, synes jeg. Kjolen kan stadig fås HER (i få størrelser), men ellers så er den også her.

Neglelakken jeg har på er en ny en fra Essie, som hedder Lovie Dovie. Den er nedsat HER

Håber I nyder det fantastiske vejr – det er virkelig skønt! Jeg vil lige skrible lidt mere på min BA og så vil jeg smutte til frokost med de lækre damer hefra 😉

It’s super hot in Denmark these days and my new dress from Selected Femme is perfect for this kind of weather. Get it here. My nail polish is also new and available here

Affiliate

bloglovin

13 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud, Jeanett! Kjolen passer jo perfekt til Ganni-skoene. Jeg tænkte faktisk på om kjolen ikke virke større end de andre du har derfra, fordi du har tabt dig? Og er det egentlig den samme neglelak du har på tæerne? Anyways, du ser fab ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak, søde Laura! Du lægger simpelthen altid de sødeste kommentarer! Tildels jo (jeg har selv tænkt tanken), men jeg kan se at brugerne på Boozt, som har anmeldt den, også synes den er en smule stor i størrelsen. Så jeg tror der er noget om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og hov, glemte det med neglelakken; ja det er den samme begge steder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fin og sommerlig ud Jeanett! 🙂
  Dejligt outfit til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej! Er ved at blive lidt lun på skoene og vil derfor lige spørge dig om de er smalle? Jeg har nemlig ret brede fødder og kan se at str. går til 41, så jeg spekulerer på om de er lidt smalle i det, og om mine kæmpeføddder vil være lige så yndige som dine i sådan et par?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode ben! 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay – det var skønt at se dig! 😀 Og du så så fin ud. Kunne godt bruge en lidt løs sag som denne – må være sååå rart i den hede! Jeg er blevet skoldet i min midterskilning! Skal vist have en smart sommerhat som B havde på i dag. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med looket 🙂 Den er super pænt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Flotte fusser i fantastiske sko!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilla Mrs Dalloway