Salvequick sokkerne - How to (og konkurrence!)

Tirsdagsønske #42

Tirsdagsønske #42

Jeg er SÅ forelsket i det her sæt fra By Malene Birger. Hvis jeg seriøst ikke har lavet mit vildeste køb denne måned (der kommer snart et indlæg om det – mit smukkeste køb nogensinde!), så hoppede jeg lige direkte på blusen. Det ville være fedt at have hele sættet, men det er primært blusen jeg virkelig gerne vil have nallerne i. Jeg har jo fødselsdag i morgen…. hallo?

Blusen kan fås HER og shorts’ne HER. Der findes også en kjole, hvor printet bare er sort HER.

I’m so in love with this set from By Malene Birger. Especially the blouse!

Affiliate

bloglovin

9 kommentarer

 • Jeg siger dig: Hvis jeg havde pengene til dig, så gik jeg kun i Malene Birger. Sådan da 😉 Hun har simpelthen en skøn stil, og sættet her er ingen undtagelse!

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg elsker detaljen med det kendte print indeni selve blusen. Jeg var også hoppet på den, hvis den fandtes i andre farver. Desuden er jeg ved, at dø over at vi ikke får lov til at se dine lækre nye stilletter snart – kom så på bloggen med dem! Vi skal jo have lov til, at sidde og savle lidt over dem mens vi er skide misundelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej 🙂
  -Jeg vil bare lige fortælle at jeg har både sættet & kjolen, men jeg syntes problemet med stoffet er at selvom det er blevet renset, så kryber det sig helt ind til huden, og nogle gange er det knap så flatterende.. så jeg anbefaler man tager det i en størrelse hvor man kan have noget under så det ikke sådan “klistrer” til huden 🙂 -Hvis du forstår hvad jeg mener…
  Iøvrigt en super fin blog du har, jeg tjekker den dagligt 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Næh har du mon købt brudekjole…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også HELT forelsket i blusen.. Den må jeg også eje! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett mikkelsen

  Vil bare lige tippe om at sættet er med -40% på illums hjemmeside her; http://www.illum.dk/by-malene-birger?nav=662#/page/2

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salvequick sokkerne - How to (og konkurrence!)