Outfit of the day #289

Badetøj til børn

Badetøj til børn
1. Mini Rodini 230 kr 161 kr HER   2. Popupshop 250 kr 150 kr HER   3. Holly’s 249 kr 119 kr HER   4. Mini Rodini 235 kr 165 kr HER

Det er så fristende, at købe cute badedragter til de små (piger). Bella har en bolsjestribet med flæser fra Mini Rodini (skal I nok få at se, når vi kommer på ferie 😉 ). Her er fire bud på hvis man går efter “cute”, når der skal vælge badetøj. Jeg er vild med den fra Holly’s (fås desværre først fra str. 2 år, så Bella ville først kunne passe den næste sommer), men nr. 2 med leoparden på maven er også fin. Især fordi Bella ville rende rundt og pege på sin egen mave hele tiden, imens hun sagde “farlige lyde”. Totalt cute.

Badetøj til børn
1. Katvig 200 kr HER   2. Småfolk 160 kr HER   3. Holly’s 149 kr 69 kr HER   4. Mini Rodini 170 kr 119 kr HER

Badebusker er ret praktiske og de går (selvfølgelig lidt afhængig af farven) til både piger og drenge. Eneste minus er, at barnet ikke er dækket af særlig meget stof, men det kan løses med skygge og maaaaasser af solcreme med høj faktor. Bella har nr. 3 i gul (her) og dem har vi brugt flittigt herhjemme i badebassinet. Jeg kan godt nok også godt lide nr 1! Detaljerne med knapperne er alt for søde!

Badetøj til børn
1. Mini a ture 350 kr 210 kr HER   2. Småfolk 250 kr HER   3. Hummel 300 kr HER   4. MOLO 400 kr 280 kr HER

Hvis man gerne vil være sikker på, at ens guldklump er så beskyttet mod solens stråler som muligt, så er badedragter med UV virkelig geniale. Vi har nr. 3 fra Hummel og det var den vi brugte mest, da vi var på Aruba, fordi vi var så tæt på ækvator (I kan se Bella i den her). Den ryger helt sikkert også med til Italien, fordi de små kan jo bare ikke tåle solen på samme måde som voksne. Hvis vi ikke havde haft den fra Hummel, så skulle B have haft nr. 1. Jeg er jo, som nævnt før, fuldstændig skudt i gul til Bella i år.

Hvad foretrækker I af badetøj til børn? Og skal I på ferie med dem denne sommer?
Flere af tingene her er i øvrigt på udsalg allerede, så man kan få billigt badetøj med på ferie nu 🙂 Der er links under hvert billede.

Types of swim wear for kids. Which one do you prefer for your kids?

Affiliate

bloglovin

6 kommentarer

 • Louise

  Vi har købt den 4. uv-dragt på din collage 🙂 godt nok til vores lille pige på 8 mdr, men elsker turkis og kunne ikke stå få printet 😀 så den bliver pimpet med en mere tøset solhat!
  Vi skal 2,5 uge til Nice til august – og vi glæder os! Ned til dejlig mad, sol, atmosfære, vand og ren hygge!
  Elsker de fine badedrqgter, men måtte (desværre) tænke praktisk denne gang = uv dragt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg havde også UV -dragt øverst på listen, da vi skulle til Aruba. Men nu har vi en af hver af disse ting til at skifte lidt med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Jeg er mest til uv-dragt til min søn på 16 mdr. Synes badebukser er mere cute, men dragten er bare lige lidt mere sikker. Har købt en navy fra Petit Crabe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Jeanett! Jeg har forgæves prøvet at søge mig frem til dine indlæg om at rejse med baby, jeg fandt kun et fra Barcelona og et fra sommerferie i Danmark. Kan det passe at der aldrig blev lavet et indlæg om det fra Aruba og Como søen? 🙂
  God sommer til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de er ikke lavet endnu! Men jeg arbejder netop for tiden på det fra Como. De indlæg tager bare MEGET lang tid at lave, da jeg gerne vil være sikker på at jeg får alle detaljer med. Men de kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Synes B skal have den gule badedragt. Den er så sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #289