Pakkeguide til solferie

Dejlig sommersøndag

Dejlig sommersøndag

Hvis jeg skal dømme ud fra mit instagram feed, så havde jer i København ret dårligt vejr meget af dagen i går. Helt modsat var det en skøn sommerdag her i Odense, som I kan se på disse billeder her. Vi gik en tur oppe i gågaden, spiste sushi som sen frokost, legede i området bag Brandts og var oppe at se Karen Mukupa spille på Amfiscenen som en af de sidste koncerter under dette års Jam Days. Sushien spiste vi på det lidt nyere Aiko, men var ikke helt oppe at ringe over det. Syntes der manglede smag i rullerne og sammensætningerne var lidt kedelige. Jeg foretrækker stadig BarSushi og Umashi. Karen Mukupa havde desværre en del tekniske problemer, men vi nåede lige at få et glimt af hende. Bagefter spiste vi is hos il gusto og legede på området bag Brandts. Sidstnævnte var åbenbart så sjovt, at Bella hverken ville sidde stille til et enkelt billede med mig eller ville hjem, da vi begyndte at gå væk fra området. Hidsig pige! Hun er meget temperamentsfuld for tiden og nikker os skaller og/eller bider, når hun ikke lige får sin vilje. Ved sgu ikke lige hvad den er af? Vi har spurgt nede i vuggestuen og de siger at det gør hun overhovedet ikke dernede. Mærkeligt.

Billederne er i øvrigt alle fra min instagram som I kan følge lige HER, hvis I har lyst

Pictures from yesterday which was a lovely summer day here in Odense. We ate sushi as a late lunch, played with our daughter in the city and saw a concert with Karen Mukupa. You can follow me here on Instagram if you like to 🙂

bloglovin

7 kommentarer

 • Hold da op, det lyder lidt voldsomt med skaller og bidning =/ Måske er det fordi hun efterhånden bare gerne vil udtrykke sig med ord overfor jer, men ikke kan endnu? Ej, jeg ved det ikke. Uanset hvad ser det i hvert fald ud som om I hyggede jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror det! Hun bliver nemlig tit fustreret, når hun ikke kan udtrykke sig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg tror det er alderen, Tristan kan finde på at gøre det samme, de er mega grænsesøgende i denne her alder, og hvis det er nogen trøst, så ryger der også en del flyvende skaller og cirkelspark herhjemme… Og her troede jeg, at B var sådan en stille og mild lille pige 😉
  Vi har også sendt en føler ud i vuggestuen, og der gør han selvfølgelig ikke noget af det, som kan drive moderen her vanvittig, det er forbeholdt det trygge og rare derhjemme…

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg elsker simplethen din blog og tjekker din dagligt. Derudover nyder jeg også dine instagram billeder. Bliv ved med det du gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Lea! Sikke en dejlig kommentar at få 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun prøver grænser af. Magnus gør det samme, så det er ganske normalt. Omend meget irriterende 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mega irriterende! Men jeg er heldigvis mindst lige så stædig som hende 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeguide til solferie