Fødselsdagsfesten

Fødselsdagsgaver

Fødselsdagsgaver

Jeg fik selvfølgelig gaver, da jeg holdte fødselsdag. Jeg havde primært ønsket mig Royal Copenhagen og gavekort til IKEA (der er en solseng + bord, og et vitrineskab jeg gerne vil have) – og det var lige præcis hvad jeg fik! Virkelig dejligt! Det blev til middagstallerkner fra Royal Copenhagens “White elements” serie. Jeg er igang med at skifte vores billige no-name hverdagsstel ud med netop den serie (“Prinsesse” er mit pæne stel). Jeg synes, at det er klassisk, men samtidigt er der nogle smukke detaljer.
De samme tallerkener kan købes lige HER.

Min lørdag skal bruges på lidt eksamenslæsning og så skal jeg på posthuset for at sende en masse ting til jer, som I har købt på min Tictail. Har gang i et seriøst clean-out og har netop sagt vildt mange nye ting på HER
I aften skal der hygges med VM. Jeg er måske en af de få piger der elsker de store fodboldturneringer EM og VM?

I got some nice birthdaygifts last weekend: plates from Royal Copenhagen “White elements” and giftcards for IKEA (I need a sunbed for our garden).

Affiliate

bloglovin

1 kommentar

  • Rikke

    Ja, VM, EM og alt andet fodbold, der nogensinde bliver spillet og vist er fantastisk!

    Det er efterhånden forældet at sige, at der er få piger, der elsker fodbold. Faktum er, at det er den sport, der dyrkes af flest piger under 18 i landet, den bliver mere og mere populær for de voksne kvinder, vi ser flere kvindelige tv-værter, der sender fra fodboldkampe, etc. Fodbold er for kvinder – og det er kvinderne heldigvis gode til at vise!

    God slutrunde! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsfesten