Skodilemma

Hektiske, men fantastiske dage

Hektiske, men fantastiske dage

Beklager stilheden herinde, men har haft nogle virkelig begivenhedsrige og meget travle dage. Torsdag var jeg jo til en masse royale begivenheder – både frokost på rådhuset og middag på Kongeskibet – men inden var jeg med i live TV for at fortælle hvad man som gæst tager på, når man bliver inviteret af Dronningen. Det var en fantastisk, mindefuld dag, som jeg fortæller meget mere om snart! I går var jeg så oppe for at forsvare min BA, det gik ok, og jeg er nu færdiguddannet e-konceptudvikler med et 7-tal. Det har jeg stadig ikke forstået endnu – at jeg er HELT færdig! Jeg fejrede det med frokost i byen sammen med Tim og Bella (Tim stod ude foran døren, da jeg kom ud – dejlig overraskelse!!) og i går aftes fejrede jeg det videre med alle folkene fra TV 2/FYN. Jeg var nemlig blevet inviteret til deres sommerfest. Havde et brag af en fest, men er lidt sløv i betrækket i dag.

Jeg blogger snart om det hele; oplevelserne, outfitsne osv. Jeg glæder mig til at fortælle!! Hvis I er for nysgerrige og gerne vil se mere, så er der MANGE billeder på min Instagram fra alt. Alle de royale ting, outfitsne, billeder fra den røde løber, festen i går osv. Hedder bare missjeanett derinde.
I dag åbnede jeg Fyens Stiftstidende og opdagede at det selfie vi tog (nu hvor vi ikke kunne få selfie med Margrethe) ombord på Kongeskibet i torsdags er blevet blæst op i stort format i dagens avis, haha. I kan se det rigtige billede nederst i.indlægget.
Har forresten også fået et spændende freelancejob i næste uge, som jeg også vil have fortalt jer om! Stay tuned…

I’ve been so busy the last few days, but I have so much to tell you! Thursday I had lunch and Dinner with the Queen of Denmark, yesterday I passed my last exam and now I’m a e-concept developer!  Last night I celebrated with the great people at TV 2/FYN.

Hektiske, men fantastiske dage

8 kommentarer

 • Endnu engang tillykke med uddannelsen! Hvor må det være fedt at have det overstået 😀 Det lyder som om du både har haft nogle dejlige dage og går en spændende tid i møde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tillykke med uddannelsen! Hvor må det være dejligt at være HELT færdig, selvom du måske ikke forstår det endnu 😀
  MEN hvordan har avisen dog fået fat i din selfie? Den er jo ikke på instagram :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er på Facebook, hvor jeg har tagget både Tim og vores venner (og Cæcilie som er på billedet sidder også i byrådet). Deres profiler er åbne, så der kan journalister se dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Har altid beundret kvinder, som tager en uddannelse mens de har børn – især dig! Synes du er topsej og et virkelig godt forbillede for dine læsere og ikke i mindst din smukke datter!
  Tillykke med din færdiggjorte uddannelse!
  Nyd din sommer – glæder mig til fortsat at følge med i dit spændende liv!

  Virtuelle higfives og knus fra en trofast læser – Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød, tak! Jeg har heldigvis kun skulle tage det sidste semester som mor, fordi det kræver godt nok en del mere skematisering og planlægning at nå tingene når man har barn end hvis man ikke har. Har respekt for dem der tager en hel uddannelse som forældre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kæmpe stort tillykke med færdiggørelsen af uddannelse 🙂 Jeg er også lige selv blevet lærer, og det er bare sådan en vild (og lidt uforståelig!) oplevelse!
  Alt det bedste til dig og din familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak og stort tillykke til dig også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skodilemma