Outfit of the day #288 (og om frokost med Dronningen)

Job: Jam Days

Job: Jam Days

Jeg har flere gange hintet om “hemmelige” møder jeg har været til – og de har handlet om Jam Days. Jeg har nemlig landet mig et freelance job for dem som social media manager, hvor jeg hele næste uge – der hvor festivallen løber af stablen – skal stå for at deres platforme på sociale medier (primært Facebook og Instagram) kører som smurt. Det er i meget samme stil, som det jeg lavede for TV 2/FYN. Det er desværre ikke et fast job, da de fleste andre tilknyttet festivallen også er projektansatte. Men det lyder sjovt og spændende, det giver penge på kontoen og noget til CV’et! Jeg glæder mig rigtig meget! Samtidigt er det Jam Days som laver en “instragram takeover” på profilen “Mit Odense” i den nye uge (den skal I følge, hvis I ikke kender den – især hvis I er fra Odense!), og det skal jeg også stå for.

Jam Days er en fusion af de tre mindre Odense-festivaller; Odense Sommerjazz, Odense Folk festival og Odense Internationale Bluesdage. Man har slået det sammen for at kunne tiltrække større navne og for at kunne give festivaldeltagerne en bedre helhedsoplevelse. De to største navne i år (som I nok også alle sammen kender) er Macy Gray og Sinead O’Connor. Men der kommer også navne som Karen Mukuba, MØ, Marie Key, britiske King King, Phono Festival og mange, mange flere. Nogle koncerter er gratis mens de store navne koster penge. Man kan købe en partoutbillet, som giver adgang til alle koncerterne (minus MØ & Marie Key dobbeltkoncerten, da det er en anden arrangør), så man sparer penge i stedet for at købe billet til hver enkelt koncert. Alt foregår selvfølgelig i Odense 🙂 Der kan købes billet her og hele programmet kan læse HER (klik på de enkelte koncerter for info om priser og lignende).

Nå, jeg ville bare lige “opklare” hvad det var jeg havde været lidt mystisk omkring og så selvfølgelig opfordre jer til at følge med på deres Facebook her og deres Instagram @jamdays (og @mitodense), når jeg den næste uge får sat godt gang i dem! Desuden kan I bruge hashtagget #jamdays hvis I selv uploader billeder fra koncerterne i løbet af ugen. Er der nogle af jer der allerede har planer om at skulle afsted?

I haven’t told you yet, but I got a freelance job for the music festival Jam Days which takes place next week. I’m going to be their social media manager and I’m really looking forward to it! There’s going to be a lot of concerts with names like Macy Gray and Sinead O’Connor.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #288 (og om frokost med Dronningen)