Tirsdagsønske #45

Min tirsdag; Jam Days åbning

Min tirsdag; Jam Days åbning
1. Til åbningsreception for Jam Days. Vino på en tirsdag, not bad! Sko i øvrigt herfra
2. Bedste koncertoplevelse i dag var helt klart Thorbjørn Risager som spillede virkelig lækker blues på Amfiscenen. Ovenikøbet en gratis koncert!
3. Kørte look med krøller og rød læbestift i dag
4. Solnedgang over Odense, da jeg var på vej fra Amfiscenen til Dexter. Jeg elsker virkelig Odense, smukke Odense

Ligger lige nu på sofaen og er HELT beat, men har haft en rigtig god dag! Mit freelancejob for Jam Days er først rigtigt gået igang i dag (lavede dog også nogle småting i går, men skulle først dække koncerter i dag). Jeg var til åbningsreception på Studenterhuset, da festivalen officielt blev skudt i gang i dag. Jeg har også fået set fire koncerter; Astro Buddha Agogo, Thorbjørn Risager (virkelig godt!), Maja Kjær Jakobsen Trio og YÖLARiis.

På vej hjem på min cykel blev jeg lige en tand mere forelsket i min by. Jeg synes alt summer for tiden, man kan mærke der sker noget, folk vil byen så meget, smuk solnedgang, glade folk i gaderne var på vej hjem fra god musik, nogle liiidt for unge drenge råbte efter mig at jeg var lækker (haha – og jeg havde endda barnesæde siddende på min cykel – ekstra win!) og fuglene pipede sig selv i søvn. Odense, du er smuk.

Husk at følge Jam Days lige HER på insta (og mig HER!!). Er der nogle af jer der skal til koncerter i løbet af ugen?

My day has been all about Jam Days. Today the festival started here in Odense.

Affiliate

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #45